Vesti
Žuta štampa
Orgijanje na Farmi
14.04.2013. 14:00
Izvor: Kurir
Orgijanje na Farmi
Stanija i Filip simulirali seks na klupi u dvorištu imanja, pijana Jovana naskočila na Danijela, koji ju je ljubio u usta i po vratu
Dohvatili se.
Stanija Dobrojević i Filip Panajotović dobro su se izvatali daleko od očiju farmera. Oni su se pre dve noći, dok je još trajala žurka, u spavaćoj sobi ljubili, posle čega su izašli u dvorište i prepustili se jedno drugome. Strasno su se ljubili na klupi, a onda ga je ona opkoračila i pomerala se gore-dole, baš kao da imaju seks.
Poljupci su samo pucali, a čuli su se i uzdasi. Filip je jednog momenta oborio Staniju i ljubio je po celom telu, dok mu je ruka šarala po njenoj zadnjici. Starleta se nije bunila, naprotiv, po zvukovima koje je ispuštala bilo je jasno da uživa.
Ništa manje zanimljivo nije bilo ni u kući. Dohvatili su se Danijel Alibabić i Jovana Nikolić. Manekenka iz Niša u pijanom stanju počela je da spopada Danijela. On se nije opirao, već ju je zgrabio za mišicu, zadigao joj suknju i dugo je nije puštao. Ljubio ju je u usta i po vratu, a ona mu je uzvratila.

Ekrem poljubio Gocine grudi
Goca Bjelica dozvolila je Ekremu Jevriću da je poljubi u grudi. Posle poljupca u usta, koji se desio već prve nedelje boravka u rijalitiju, Gospoda se sada spustio malo niže. Goca ga je izazivala plesom, ali i dubokim izrezom na suknji, koji je otkrio njenu nogu, kao i to da ne nosi gaćice. Ekrem je malo ljubio Gocu, malo je grlio, a usput se izvinjavao ženi Igbali i molio je da mu ne zameri.