Vesti
Žuta štampa
Umorna sam od jurcanja za dužnicima, neka im ide na obraz!
18.04.2013. 20:00
Izvor: Svet Plus
Umorna sam od jurcanja za dužnicima, neka im ide na obraz!
Kriza je izgleda poprilično zahvatila i estradu, obzirom da Marini Tucaković, navodno, nekoliko pevača duguje veliku svotu novca.
Marina je, kako se priča, nedavno pozvala jednu pevačicu i upozorila je kako je krajnje vreme da joj vrati 3.000 evra, koliko joj je dugovala za pesme. Na Marininu žalost, ta pevačica nije jedina jer postoje i oni koji joj duguju i do 20.000 evra.
Beogradskom estradom kruži priča kako je mnogo pevačica ljuto na Marinu jer, kako kažu, nema razumevanja za njih, ne želi da ih sačeka da skupe novac. Zbog toga ogovaraju Marinu - kako nikad nema novca i kako niko ne zna na šta potroši na desetine hiljada evra, koliko dobija od estradnjaka.
Marina Tucaković nedavno je izjavila kako često zove pevače i traži da joj vrate dugove. Očigledno da joj je dosadilo jurcanje za njima, pa je odustala od traženja jer ne želi više da se nervira: "Kada hoće neka plate. Neću više da ih ganjam. Umorila sam se od toga. Svakome neka njegova dela idu na obraz", poručila je Marina Tucaković.