Vesti
Žuta štampa
Veliki Brat: Opet Majin govor mržnje?
19.04.2013. 20:00
Izvor: Mondo
Veliki Brat: Opet Majin govor mržnje?
Pevačica koja je završila na sudu zbog govora mržnje na Dvoru sada je u problemu zbog homofobičnih komentara na Žarkov račun.
Maja Nikolić završila je na sudu zbog antisemitskih komentara u rijalitiju Dvor, a sada joj se "smeši" tužba nevladinih organizacija koje se bore za jednakost osoba različite seksualne orijantacije.
Nikolićeva je pre par dana pored bazena "napala" jednog od blizanaca i tražila da se izjasni o svom seksualnom opredeljenju. Priča je počela tokom svađe sa Anetom, a nastavila se Majinom napadom
"Žarko, voliš muškarce ili žene? Da čujemo, konačno se deklariši javno da li si gej, nije to sramota", ponovila je Maja nekoliko puta.
"Moji najbolji prijatelji su homoseksualci, a ti toliko mrziš žene i toliko spletkariš, da bi morao da kažeš - mrzim žene, palim se na homoseksualce", rekla je između ostalog pevačica.
Žarko se nije pecao na ovu udicu, pa joj je samo nekoliko puta ponovio da to njegovo seksualno opredeljenje nije njen problem. Međutim, domaća štampa piše da se Nikolićevoj sprema tužba od strane nevladinih organizacija koje se bore za prava LGBT zajednice, jer je prekršila Zakon o zabrani diskriminacije.
Član 21. Zakona o zabrani diskriminacije između ostalog navodi da je seksualna orijentacija "privatna stvar, i niko ne može biti pozvan da se javno izjasni o njoj", a pevačica je Žarka više puta pozvala da to uradi i to pred širokim televizijskim auditorijumom.