Vesti
Žuta štampa
Vendi izbacila Maju: Slavku kuva kafu
24.04.2013. 20:00
Izvor: Kurir
Vendi izbacila Maju: Slavku kuva kafu
Izgleda da je Vendi u potpunosti preuzela Majinu ulogu, pa ga ona sada teši, savetuje i kuva mu kafu jer je Maja rekla da glumac ima malog
Slavko se osvruo na sinoćnju žurku, kada je Maja Nikolić vređala njegovu intimu. "Ona ima potrebu da mi govori da sam izdajnik. Izgubila je kontrolu nad sobom, potpalila se, nimfomanka jedna stara. Počela je da priča o mom polnom organu. Može samo da ga sanja. Totalno je izgubila dodir sa zemljom", žalio se on Vendi.
Izgleda da je Vendi u potpunosti preuzela Majinu ulogu, pa ga ona sada teši, savetuje i kuva mu kafu.
Dok su oni u dvorištu, Maja Nikolić u spavaćoj sobi priča o tome šta je povredilo Slavka: "Boli ga što smo otkrili tajnu - Sulejman Veličanstveni ima mali".
Sinoć su se Maja i Slavko žestoko zakačili i pevačica je rekla da Slavko ima mali, a glumac joj nije ostao dužan pa joj je uzvratio da je bila sa svim prijateljima, kao da je i pomahnitala nimfomanka. Maja mu nije ostala dužna pa sreća što se njeni prilajtelji nisu družili sa Sulejmanom Veličanstvenim.
Slavko je nekoliko putu spomenuo njenu decu po imenu, pa ga je pevačica upozorila. Pita je kako će da izađe iz kuće sutra, ona mu odgovara da prestane da joj govori kako da se ponaša i da prestane da joj se obraća, kao i to da su završili priču i da mu Maja to objašnjava već 5 dana.
Maja mu je rekla da se nabacuje nekom drugom i da su završili do kraja života.
Slavko joj je odbrusio da je u njenom krevetu mnogo Sulejmana bilo, na šta ga je pevačica prozvala lažni car Sćepan Mali.
"Znam imena s kojima si bila", rekao je glumac.
"Ne znaš ti imena, moji prijatelji se hvala Bogu ne druže sa Sulejmanom Veličanstvenim", odgovorila je Maja.
Topić i Maja Volk su jutros u ispovedaonici komentarisali Nikolićkinu "malu predstavu".
Maja Volk kaže da joj je Nikolićeva bila veoma simpatična u tom nastupu svoje inspiracije, pa joj nije bilo žao što nije mogla da spava, jer je, kako kaže, uživala u razotkrivanju - maske su pale. Čini se da je uz piće i alkohol sve veselije.
"Bila je jako duhovita u tom alter stanju, i nekako milija", konstatovala je Maja Volk i zaključila da njoj zapravo fali velika količina ljubavi.
U međuvremenu, ukućani dobijaju tekst pesme za glavnu ulogu za mjuzikl "Briljantin". Maja Volk će biti reditelj, a Top njen pomoćnik.
"Veliki brat" je najavio audiciju koja će se danas održati. Ukućanke mogu da se prijave za ulogu Sendi, a muški deo za ulogu Denija.
Takođe, izgleda da je Maja Volk promenila mišljnje od juče, pa sada navija za Topa i Soraju da dobiju glavne uloge. Podsećamo, juče je izjavila kako vidi Željka i Soraju u glavnim ulogama.
Top je rekao da će se boriti do kraja za glavnu ulogu, dok Maja Volk veruje da će biti žestoka borba između Maje Nikolić i Anete oko uloge Sendi, jer su obe kvalitetne pevačice, i obe su gledale film više puta.
Međutim, "reditelj na kraju bira", kaže Maja Volk kroz smeh, i dodaje da gluma uopše nije bitna kada reditelj bira.
"Ko mi danas napravi šejk, taj dobija ulogu", pokazuje Maja da je "lako potkupljiva".
"Veliki brat" im poručuje da je ovo samo za audiciju, a da će dobiti scenario u toku dana, savetujući Topa da počne da namešta frizuru.