Vesti
Žuta štampa
Era Ojdanić: Vratiću se u šou Farma 2013 ako publika bude želela!
25.04.2013. 20:00
Izvor: Svet plus
Era Ojdanić: Vratiću se u šou Farma 2013 ako publika bude želela!
Era Ojdanić, koji je sinoć iznenada napustio "Farmu" potvrdio je da je sa imanja izašao zato što mu je tašta teško bolesna, ali i zato što mu je kuća obijena.
Pevač navodi da se oseća kao pobednik, jer je, kako kaže, nasamario medije izmišljenom pričom o navodnoj vezi sa maloletnicom. Staniju je opisao kao šlihtaru sa plastičnim grudima, njegovi favoriti za pobedu su Miki i Ljuba, ali i napominje da, ako ga budu zvali da se vrati na "Farmu", on će tu ponudu prihvatiti i zatim pobediti.
" Imaju dva povoda za moj iznenadni izlazak sa "Farme", majka moje pokojne Ljupke ima osamdeset i nešto godina i u teškoj je situaciji, i kako sam poštovao moju, tako poštujem i njenu majku. A drugi razlog je što mi je obijena kuća na ranču. Kada je u pitanju rijaliti, to ili znaš ili ne znaš. Na "Farmu" sam ušao sa ciljem da pokažem ljudima kakav treba da bude jedan pravi srpski domaćin i mislim da sam se predstavio u najboljem svetlu", počinje priču Era i ponosno objašnjava kako je prevario većinu medija skandaloznom pričom o svojoj vezi sa učenicom osmog razreda.
"Ja sam vama novinarima bacio kosku, i većina ju je zagrizla i uspeo sam da napravim rijaliti i van "Farme"! Osećam se danas kao medijski pobednik jer sam napravio opštu pometnju. Sigurno ćete sada da me pitate da li sam nekada imao nešto sa maloletnim osobama i da vam odgovorim: tvrdim da, otkako znam za sebe, do današnjeg dana, nikada nisam imao nikakve veze sa maloletnicima, odnosno bilo kakvim osobama koje dotiču zakon. Ja sam čovek domaćin, imam porodicu, decu i unuke, i stojim iza toga. Drago mi je što sam uspeo da pobedim medije koji su na moj račun povećali tiraž i od nekih časopisa ću tražiti da mi uplate pet odsto prihoda na račun, a ako ne budu platili, onda se vidimo negde na sudu", navodi Ojdanić, koji smatra da većina ostalih učesnika nema pojma šta je rijaliti i kako treba da se ponašaju.
"Kažu, ušli smo da se družimo i provodimo. Pa, "Farma" nije zezanje, treba da se radi od jutra do sutra. Pa, Mikiju, Duletu i meni je pukla kičma od posla. Sačuvaj Bože, da nije bilo nas, ostali ne bi imali šta da jedu! Ne bi se ispunio nijedan nedeljni zadatak da nije nas trojice. Ako budem interesantan, a mislim da jesam, i ako dobijem ponudu, ako me budu gledaoci rijalitija zvali da se vratim, budite sigurni da ću se vratiti i pobediti!", kaže Era, koji je zatim detaljno obrazložio svoju teoriju o Staniji i zašto ona ne može da pobedi.
"Ona ima 27 godina i prošla je Evropu i dobar deo sveta. Stanija je jedna mala šlihtarica, namazana je svim bojama, zakamuflirana u belo. Čim sam ušao, posle dva dana sam zabacio udicu, kao ovi moji ribolovci dole sa Kolubare. Zagrizla je mamac i iz nje sam izvukao sve što sam hteo! Veoma je opasna i samo se drži vlasti. Znači, ona je bila na onom pustom ostrvu, slikala se za "Plejboj". Ja sam njoj rekao: "Sa tim plastičnim si*ama i to malo dupeta što imaš, i te nogice od metar i žilet, to Lisovići neće. Ovde mora da se rinta, ovde ako misliš da je od ove grede šipka, e, tu si se grdno zaje*ala. Ja sam nju napušio za sva vremena i njena poslednja šansa je Filip, on je mnogo dobar momak, možda se i malo zaljubio u nju, a ona ga je totalno iskoristila. Gde god može da se nametne kameri, ona je tu prva", priča Ojdanić, i dodaje da, ako se gleda po zaslugama, trebalo bi da pobede Miki, Ljuba ili Goca Božinovska, dok po njegovom mišljenju, Ekrem nema šanse za pobedu.
Era ima samo reči hvale za Dariju, koja je već eliminisana, i Jovanu, koje su po njemu najlepše devojke u Lisovićima i pravi drugari.
Na kraju, na pitanje da li će biti seksa na "Farmi", on kroz smeh odgovara:
"Kada je reč o seksu, to može da se dogodi jedino tamo iza slame, gde nema kamera… Ali ja sam ih uplašio da tamo ima guštera i zmija, pa nema šansi da tamo neko legne!".