Vesti
Žuta štampa
Iz kuće Velikog brata izbačen Milić Vukašinović
04.05.2013. 20:00
Izvor: Press
Iz kuće Velikog brata izbačen Milić Vukašinović
U večerašnjem polufinalu Velikog Brata odlukom publike izbačen je pevač i kompozitor Milić Vukašinović.
U petak je održano prvo polufinalno veče, u kome je najmanje glasova publike dobio Milić i time izgubio šansu za bitku za 50.000 evra. Pored njega nominovani su bili svi ukućani, odnosno Maja Volk, Aneta, Dragutin Topić, Ava, Soraja, Vendi, Žarko i Željko.
Celo veče je bilo posvećeno emocijama i lepim uspomenama, pa je Marijana Mićić pitala Avu šta je najlepše što joj se desilo u kući, a Ava je otkrila da je to ljubav sa Željkom.
U pregledu jučerašnjeg dana je pušten razgovor Dragutina Topića iz ispovedaonice, kada je pričao o gubitku dve osobe koje su mu predstavljale najveću podršku u životu, oca i trenera.
- Odmah nakon sahrane, ja sam odleteo za London, gde nisam uspeo da preskočim ni početnu visinu. Po povratku u Beograd, svi su me osuđivali, pitajući zašto je država poslala na takmičenje nekog ko je na zalasku karijere i troši budžetske pare - kroz suze je ispričao Top.
U subotu će biti održano drugo polufinalno veče, kada će biti izbačen još jedan ukućanin, a pobednik petog serijala VIP Velikog brata će biti poznato u ponedeljak.