Vesti
Žuta štampa
VESELA SVADBA: Miloš Bojanić ulazi na Farmu!
18.05.2013. 14:00
Izvor: Kurir
VESELA SVADBA: Miloš Bojanić ulazi na Farmu!
Pevač na imanje Lisović ulazi kao specijalni gost na svadbi
Za svadbu Stanije i Ša na imanju Lisović sve je spremnu, a specijalni gost venčanja biće Miloš Bojanić. Mladenci i farmeri imaju i generalnu probu, a dolazak bivšeg farmera i pobednika Farme biće iznenađenje za svatove.
Mlada će se spremati u spavaćoj sobi, a mladoženja ne sme da vidi venčanicu pre ceremonije. Sem toga, Ekrem će napustiti gazidinu kuću i prepustiti je mladencima, a oni bi trebalo te večeri da spavaju u istom krevetu.
Podsetimo, Zadruga je postavila farmerima zadatak da organizuju svadbu, a u četvrtak su mlada i mladoženja organizovali momačko veče, koji je završeno jednim izbacivanjem i povređivanjem Sašku Karan.
Naime, za vreme žurke farmeri su se polivali vodom, Era je izvodio striptiz na stolu, a Bebi Dol je nožem jurila Sašku Karan i posekla je da je pevačica završila u Urgentnom i sa nekoliko kopči na ruci. Potom su se Zorica Marković i Stanije posvađale. Usledeo je verbalni obračun, da bi potom Zorica prvo polila Staniju pivom i počupala je zbog čega je automatski diskvalifikovana i izbačena sa Farme.