Vesti
Žuta štampa
Paparaco: Žarko se ljubio s manekenom!
19.05.2013. 14:00
Izvor: Kurir
Paparaco: Žarko se ljubio s manekenom!
Stojanović na žurki Andreja Pejića javno razmenjivao nežnosti s momkom
Žarko, čik kaži da si i za ovo dobio debele pare.
Pobednik petog serijala „VIP Veliki brat“ ipak voli dečake. Jeste da smo to odavno znali, ali je on pokušao da demantuje takve natpise kad se završio rijaliti.
Sad može da priča šta hoće, ali je malo onih koji bi poverovali u njegovu priču da mu je i za ovaj poljubac plaćeno. Naime, Kurirov paparaco uslikao je Žarka u klubu „Mikser haus“ na žurki Andreja Pejića kako razmenjuje nežnosti s jednim momkom. Kako smo saznali, reč je o manekenu koji radi kao model za nekoliko beogradskih agencija.
- Žarko se prvo ljubio s nekom plavušom, da bi kraj večeri dočekao u zagrljaju manekena. Momka zna nekoliko meseci, a upoznali su se pre njegovog učešća u rijalitiju. Sreli su se na zabavi. Pričali su na galeriji, pa su prešli u separe gde su se ljubili.
Od pogleda prisutnih pokušali su da se zaštite uz pomoć šešira, koji je nosio model - kaže naš izvor s lica mesta. Blizanac iz Francuske na zabavu je došao u većem društvu, a tu su bili i njegovi prijatelji iz Pariza.
- Žarko je urlao na obezbeđenje jer nisu hteli da puste njegove prijatelje u VIP deo kluba. Posle toga se napio i zabavu napustio u društvu manekena - zaključuje naš izvor s lica mesta. Pobednik „Velikog brata“ nije želeo da komentariše fotografije nastale tokom ludog noćnog provoda, kao ni novu ljubav.