Vesti
Žuta štampa
SAŠKA NAPALA STANIJU: Hvata krivine i izvrdava!
28.05.2013. 20:00
Izvor: Kurir
SAŠKA NAPALA STANIJU: Hvata krivine i izvrdava!
Starleta nije donela vode patkama i Saška joj je oduzela zadatak
Saška Karan, koja ove nedelje gazduje imanjem u Lisoviću, naljutila se na Staniju i oduzela joj zadatak da hrani perad jer su pored nje životinje gladne i žedne.
Saška je okupila farmere za sto i svima rekla da zadatak oduzima od Stanije i daje ga Goci Božinovskoj jer celi dan izvrdava zadatke.
"Životinje ne smeju da trpe. Ja ne želim da da jurim po imaju i da izigravam inspektora. Hvataš krivine i izvrdavaš. Slažeš stvari i tri sata nisi odnela guskama, patkama, kokoškama vodu i hranu. Kažeš Filip će. Ne može Filip da nosi vodu za tebe. Zamenili smo uloge ove nedelje. Muškarci rade naš posao. Tvoj zadatak će preuziti Goca, ja ću da joj pomognem sa ovim mojim povređenim prstom", rekla je gazdarica i tražila da Era potvrdi njene reči. Era je rekao da je devojka uradila posao, da ujutro nije bilo vode kod peradi, ali da sada ima, na šta ga je Saška nazvala lažovom.
Stanija se branila i rekla da Saška ima nešto protiv nje jer je ona svoj zadatak uradila kako treba.
"Jutros sam dala koncentrat kokoškama, ćurkama, patkama, dala sam i vode. Jedino betonske nisam napunila vodom. Mislila sam da patkana neće biti ništa ako se ne brčkaju. Sama sam posle donela vode i ušinula sam se. Čitav zadatak je završen", rekla je Stanija i zamolila da joj se zadatak vrati.
"Mnogo puta sam te opomenula. Nisam ja istražni sudija. Patke nisu imale vodu više sati", bila je neumorna gazdarica.