Vesti
Žuta štampa
TOP FORMA: Ceca bolja nego ikad!
29.05.2013. 20:00
Izvor: Kurir
TOP FORMA: Ceca bolja nego ikad!
Folk zvezda nije menjala imidž, već je samo osvežila svoj prepoznatljivi stil i puna energije iščekuje 28. jun da se susretne s fanovima na najvećem balkanskom koncertu
Vodi računa o svakom detalju predstojećeg hepeninga.
Svetlana Ceca Ražnatović uradila je set promotivnih fotografija, koje će pratiti objavljivanje novog albuma „Poziv“ i koncert na Ušću za Vidovdan! Pevačica nije menjala imidž, već je samo osvežila svoj prepoznatljivi stil, a sudeći po novim fotkama, izgleda bolje nego ikad. U top-formi je, zategnuta i puna energije za predstojeći spektakl pod nazivom „Ušće 2“.
- Ceca iz dana u dan radi na novim detaljima za svoj veliki koncert koji će održati 28. juna u Beogradu. Nakon što su ulaznice puštene u prodaju, ona je uradila i top-fotografije, koje će joj služiti u promotivne svrhe. Angažovala je tim stilista, šminkera, frizera i fotografa, kako bi i taj deo posla bio odrađen što profesionalnije. Svi njeni saradnici tvrde da je Ceca odlična za saradnju jer je u odličnoj formi, ali i izuzetno dobro raspoložena sve vreme, iako su snimanja često duga i zamorna - otkriva izvor blizak pevačici.
Folk zvezda je najavila da će njen novi CD s deset pesma, od kojih je samo jedna balada, biti završen desetak dana pred koncert, da će publika imati vremena da nauči i nove stihove, kako bi mogla da ih peva zajedno sa svojom ljubimicom na Ušću.

Svi bi hteli u fan-pit
Posebna mesta na koncertu su tik ispred bine i predviđena su za najvatrenije fanove. To je, inače, i mesto koje pruža maksimalno uživanje, gde će obožavaoci biti najbliže folk zvezdi, s kojeg će moći da naprave najbolje fotke za svoj Fejsbuk album i približe se Ceci više od svih. Cena karata za ovaj deo koncertnog prostora je 1.200 dinara i baš za njega vlada veliko interesovanje.

Gužva za ulaznice
Prvog dana prodaje ulaznica za Cecin spektakl na Ušću zabeleženo je veliko interesovanje.
Juče tačno u podne, kad su karte puštene u prodaju, fanovi su ispred prodajnih mesta stvorili gužvu kako bi sebi što pre obezbedili mesto na najvećem balkanskom koncertu.
Cene su prilagođene svačijem džepu i kreću se od 800 dinara za parter do 11.000 za VIP mesta.