Vesti
Žuta štampa
Isidora Bjelica: Zahvaljujući Bogu, pobedila sam kancer!
30.05.2013. 20:00
Izvor: Kurir
Isidora Bjelica: Zahvaljujući Bogu, pobedila sam kancer!
Naša crkva ima svetu tajnu, i to je lek za sve bolesti. Izlečenje se dešava kad shvatimo da smo uzrok problema mi sami, kaže Isidora Bjelica
Isidora Bjelica iz ljute bitke s opakom bolešću izašla kao pobednik!
Posle 70 dana borbe i operacije malignog tumora na jajnicima, kad joj je odstranjena materica, jedna od najtiražnijih domaćih spisateljica oseća se dobro. U razgovoru za Kurir otkriva koliko je njen život bio u opasnosti i kako je uspela da se izvuče.

Sedamdeset dana borbe
- Moja poruka svima koji su bolesni je da naša crkva ima svetu tajnu, i to je lek za sve bolesti. Izlečenje se dešava onda kad promenimo način razmišljanja i ishrane. B ogu hvala, imamo lekare i medicinu. Nije dovoljno uraditi samo jednu stvar da biste izašli kao pobednik - kaže Bjelica, koja objašnjava da je godinama živela u ubeđenju da je za njene problem kriv neko drugi:
- Dugo sam mislila da su moji problemi nastali spolja. Međutim, kad gledate smrti u oči, vidite da je problem u vama. Promenila sam način razmišljanja i osećam se bolje. Dugo sam mislila da je promena načina ishrane budalaština. U školama učimo sve, fiziku, hemiju i matematiku, a zapravo ne učimo kako da se zdravo hranimo i živimo. Put saznanja koji sam prošla u proteklih 70 dana, preko načina ishrane i života, jeste neverovatan. Bila sam neznalica.

Pisaću o životu
Dobru vest da je Isidori bolje prva je juče, preko društvenih mreža, prenela njena kuma Vesna Radusinović.
- Ostaje mi samo da malo više pazim na sebe. Prikupljam građu za novu knjigu, koja će biti potpuno drugačija u odnosu na sva moja ranija izdanja. Pisaću o zdravom načinu ishrane i života - kaže Isidora.