Vesti
Žuta štampa
ČETVRTO DETE: Kežman dobio sina i tužbu za razvod!
14.06.2013. 20:00
Izvor: Kurir
ČETVRTO DETE: Kežman dobio sina i tužbu za razvod!
Mateji Kežmanu je nova izabranica Marija Perković rodila sina, a istog dana pojavila se i vest da je njegova supruga Emilija pokrenula brakorazvodnu parnicu, zahtevajući i podelu imovine
Marija Perković u četvrtak je rodila četvrto dete bivšem fudbaleru, a njegova još uvek zakonita supruga Emilija presavila tabak u Prvom osnovnom sudu.
Mateji Kežmanu je nova izabranica Marija Perković rodila sina, a istog dana pojavila se i vest da je njegova supruga Emilija pokrenula brakorazvodnu parnicu, zahtevajući i podelu imovine!
Kežmanu je ovo četvrto dete, a ostalo troje donela je na svet upravo Emilija, s kojom je proveo više od petnaest godina.
Iako je pre manje od mesec dana izjavio za Kurir da imovinu s uskoro bivšom suprugom neće deliti preko suda, ona je odlučila drugačije, pa je 3. juna presavila tabak i podnela zahtev za razvod braka u Prvom osnovnom sudu.
Iako su mediji spekulisali da Emilija od nekada popularnog fudbalera potražuje sto miliona dinara, ona je to demantovala.
Podsećanja radi, ranije se pisalo da će gospođa Kežman tražiti čak šest miliona evra, ali izgleda da je ona odlučila da odluku o iznosu koji će joj biti dodeljen prepusti sudu.
Mateja Kežman nije bio dostupan za komentar.