Vesti
Žuta štampa
Fešta u Nišu: Slavili veridbu Jovane i Danijela!
23.06.2013. 14:00
Izvor: Kurir
Fešta u Nišu: Slavili veridbu Jovane i Danijela!
Podrška Jovanina mama Svetlana Nikolić srećna što je Danijel zaprosio njenu ćerku, i porodica Alibabić oduševljena prosidbom
Porodice Nikolić i Alibabić presrećne su zbog Jovanine i Danijelove veridbe.
Od žurke na Farmi u petak tokom koje je pevač zaprosio misicu ne prestaje da se slavi u njihovim domovima u Nišu i Podgorici. Jovanina mama Svetlana uveliko sprema feštu.

Sreća zbog novog člana
- Uzbuđeni smo i srećni. Drago nam je što je Danijel od sada deo naše porodice, kao što su i Alibabići bogatiji za jednog člana. Sigurni smo da će im naša Jovana ispuniti kuću radošću i veseljem.
Draga deco, neka vam svaki dan u životu bude veseo, radostan i srećan kao sada. Hvala zadruzi i svim farmerima koji su s njima podelili predivne trenutke. Dragoj Goci od srca hvala što je zamenila i mene i Danijelovu mamu. Slavlje nastavljamo u Nišu, uz prisustvo svih farmera i porodice Alibabić - kaže Svetlana.

Raduje se snaji
I Danijelova mama Olja se raduje snajki.
- Srećna sam zbog veridbe jer je Jovana divna devojka, koja mi je odmah prirasla za srce. Danijel je osetio da je Jovana žena njegovog života. Mi ćemo se odlično slagati. Kad izađu s Farme, svi ćemo se okupiti i napraviti dobru zabavu. Puno pozdrava i čestitki porodici Nikolić - kaže Olja.