Vesti
Žuta štampa
Jelena Karleuša: Ja sam zrak svetlosti u Srbiji!
24.06.2013. 20:00
Izvor: Svet Plus
Jelena Karleuša: Ja sam zrak svetlosti u Srbiji!
Nakon održavanja koncerta na "Ušću", pevačica Jelena Karleuša i dalje sabira svoje utiske i tera po svom i kaže da smatra da je najbolja pevačica na ovim prostorima.
Jelena kaže da je, što se plakanja na sceni tiče, plakala od sreće.
"Zašto sam plakala na sceni? Pa od sreće! Postoji nešto što se zove plakati od tuge, ali Jelena Karleuša plače samo zbog lepih emocija."
Ona objašnjava da sa zadovoljstvom iritira javnost.
"Sa zadovoljstvom to radim. Nikada se to neće promeniti. To onda ne bih bila ja i bila bih licemerna prema publici, a nema ništa odvratnije od javne ličnosti koja samo čeka da se obogati od svoje publike", kaže Jelena.
Pevačica je uporedila sebe sa legendarnom gupom "Dipeš mod".
"Svaki prosečan građanin zna bar jednu moju pesmu. "Dipeš mod" je odavno izumro na evropskoj sceni, a kamoli u Srbiji. Zašto sve što sa strane dolazi treba da bude bolje od onoga što imamo u Srbiji? Kome, bre, ja više treba da se pravdam i da su dokazujem? Da li drugim javnim ličnostima postavljaju ovakva pitanja? Ja sam drugačija, i j... mi se šta misle o meni."
Što se tiče Biljane Srbjanović, Jelena je dodala da je i ona zajedno sa njom "zrak svetlosti u poseljačenoj Srbiji".
Jelena je dodala da smatra da Srbija zaslužuje Cecu.
"Srpski narod zaslužuje da živi ovako. Ne bavim se ja njom. Kada spomenem mafijaše, ljude koji čine zlo i slične, svi pomisle na Cecu. Zašto je to tako? Ona je inače, fina žena. Nosila ja nanogicu. Sinonim je za to. Time je rasprava o Ceci i Jeci završena. Pominjem je jer me stalno pitaju za nju. Zamolila bih da me više ne pitaju o dotičnoj i da ne misle na Cecu kada pričam o ološu, kriminalu... Postoji i neka druga asocijacija, ne samo Ceca."