Vesti
Žuta štampa
DA SE ČUJE: Za Cecu mikrofon bolji i od Rijaninog
26.06.2013. 20:00
Izvor: Kurir
DA SE ČUJE: Za Cecu mikrofon bolji i od Rijaninog
Kvalitet Takav model koristila je američka zvezda na Superboulu, a omiljen je i britanskoj pevačici Adel, s tim što je verzija za Ražnatovićevu dodatno unapređena
Premijerno na spektaklu u Srbiji.
Svetlana Ražnatović na nastupu na Ušću 28. juna koristiće mikrofon koji je početkom nedelje stigao iz Nemačke. Prvi put Ceca će ga isprobati na generalnoj probi, a reč je o ručno izrađenom uređaju, na kojem su nekoliko nedelja radili vrhunski inženjeri. Takav mikrofon koristila je i svetska zvezda Rijana na finalu američkog Superboula.
- Mikrofon daje sjajan kvalitet zvuka. Pravi se u srebrnoj i crnoj nijansi, veoma je lagan, ali vrlo čvrst i otporan na udarce u slučaju pada. Taj model koristila je Rijana, kao i britanska pevačica Adel, s tim što su u verziji na kojoj će pevati Ceca usavršeni sitni propusti koji su uočeni - kaže naš sagovornik.

Apartman ispod bine
Ceca će na Ušće doći dva sata pre koncerta, a boraviće u svom apartmanu, koji se nalazi ispod bine.
- Gradnja kompleksa trajaće 10 dana i angažovano je 300 radnika. Bekstejdž će se nalaziti ispod bine, a činiće ga četiri prostorije. Ceca će imati svoj zaseban apartman, veličine 50 kvadrata - saznaje Kurir od izvora bliskog organizatorima spektakla na Ušću, koji dodaje da će prvi put u našoj zemlji za neku zvezdu bekstejdž biti izgrađen ispod same pozornice.
Ljudima zaduženim za ketering uopšte neće biti teško da zadovolje Cecine želje. Na njenoj rajder listi nema mnogo stavki.

Lista zahteva skromna
- Tokom godina navikao sam na duge liste zahteva razmaženih svetskih zvezda, a Ceca je tako skromna i ništa neobično nije zahtevala. Samo korpu s voćem i domaću negaziranu vodu - naglašava naš sagovornik.
O nastupu najveće balkanske zvezde na Vidovdan i o vrhunskoj produkciji, kakva do sada nije viđena u Srbiji, brine se „Miligram mjuzik“, u saradnji s firmama „Studio Berar“ i „Stejdž pro“.

Obezbeđen parking za VIP zvanice
Organizatori na Ušću vode računa o svemu, tako i o parkingu za VIP goste. Ljudi s ulaznicama koje nose oznaku VIP C automobile mogu da ostave ispred Palate Srbija, dok oni na čijim kartama piše VIP M svoje četvorotočaše parkiraće kod restorana „Asteriks“.