Vesti
Žuta štampa
PREVIŠE ZGODNA: Englezi misle da je Noletova Jelena manekenka
09.07.2013. 20:00
Izvor: Kurir
PREVIŠE ZGODNA: Englezi misle da je Noletova Jelena manekenka
Novinari sa Ostrva predstavili su Jelenu kao divnu mladu ženu, zapanjujuće lepote
Jelenu Ristić, devojku najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Englezi su vinuli u zvezde.
Jelena kaže da nije lako biti uvek na meti fotografa dok iz lože pravi Novakove mečeve i kaže da je kod kuće opuštenija jer je niko ne gleda pa može da bude vatreniji navijač.
Ono što je zanimljivo u izveštajima ostrvskih medija Novakova izabranica Jelena Ristić, predstavljena je kao manekenka koja reklamira kupaće kostime.
"Moj posao u vezi, da tako kažem, je da ga smirim i opustim pred mečeve. Mi smo partneri i stalna podrška jedno drugom. On je isti takav prema meni u odnosu na posao kojim se bavim", ispičala je odmerena Jelena (27) iako nije otvoreno rekla da se ona zapravo bavi menadžmentom.
A koliko se Jelena dopada strogim i krutim Englezima govori i navod "Daily mail" da je ona "divna mlada žena, zapanjujuće lepote".
Posle poraza u finalu Vimbldona Novak Đoković se potpuno posvetio ulozi domaćina na prvoj engleskoj dobrotvornoj gala večeri održanoj na London's Roundhouse venue. Gala večera u organizaciji Fondacije "Novak Đoković" u kojoj je Jelena angažovana je bila veoma posećena. Jelena je blistala na večeri, kao i da ona bila "zvezda iz senke" za kojom su se okretali svi na ovog puta, simboličnom zelenom (umesto crvenom) tepihu.
Među poznatima tu su se našli Sara Ferguson, princeza Beatrisa, Boris Beker, Naomi Kempbl, Džerard Batler, Runi Vud, Goldi Houn i Kejt Hadson...
Ovo je bila prva humanitarna večera koju je Đoković upriličio u Engleskoj.
Fondacija najboljeg tenisera sveta prikupila je za ugroženu decu širom sveta i Srbije, kao i izgradnju objekata Školica života 1,2 miliona funti.