Vesti
Žuta štampa
PR Goge Sekulić: Veoma joj je teško!
15.07.2013. 20:00
Izvor: Press
PR Goge Sekulić: Veoma joj je teško!
U ime Goge Sekulić na njenom Fejsbuk fan pejdžu oglasio se portparol napisavši da moli za privatnost i da je Gogi i Igorovoj porodici mnogo teško.
- Poštovani, porodice Sekulić i Ramović trenutno prolaze kroz veoma stresne, teške i emotivne trenutke. U Gogino, ali i u njihovo ime, zamolili bismo sve urednike i novinare da im u ovako teškim momentima daju malo privatnosti, da ih ne kontaktiraju za izjave, već da ih puste da u miru isprate voljenog sina, supruga i zeta Igora Ramovića. Hvala svima na razumevanju - stoji na stranici.
Kako Pressonline saznaje, Goga je još uvek u Nemačkoj, a u naredna dva dana, nakon neophodne procedure, trebalo bi da se vrati u Srbiju gde će prebaciti i telo pokojnog Ramovića koji će u svojoj zemlji biti i sahranjen.
Podsetimo, Igor se juče dobro ujutru osećao, što je trajalo do popodneva kada su počeli da mu otkazuju organi. Goga je sve vreme bila uz njega, sve do 21h kada je preminuo.
Igoru je u Srbiji pogrešno dijagnostifikovan rak debelog creva. Preminuo je od raka pankreasa, za čiju se transplataciju spremao u Nemačkoj.