Vesti
Žuta štampa
Janko Tipsarević: Biljana i ja ćemo postati roditelji
16.07.2013. 20:00
Izvor: Kurir
Janko Tipsarević: Biljana i ja ćemo postati roditelji
Tipsa preko svog oficijelnog Fejsbuk profila objavio da će dobiti dete. Čestitke fanova i kolega ne prestaju da stižu
Više nije tajna!
Janko Tipsarević juče je potvrdio pisanje Kurira. Teniser je na svom Fejsbuk profilu objavio da će dobiti dete sa suprugom Biljanom (30), modnom dizajnerkom, koja je u četvrtom mesecu trudnoće!

Podrška tenisera
- Biljana i ja ćemo postati roditelji - napisao je Tipsarević.
Drugi reket Srbije okačio je fotografiju na kojoj dvoje zaljubljenih drže u rukama nožice svog tek rođenog deteta. Prinova u porodicu Tipsarević stiže krajem godine. Biljana će se poroditi, kako tvrde njeni prijatelji, u rodnom Novom Sadu, a ne u inostranstvu, kako joj mnogi savetuju.
Posle objave u našem listi, preko društvenih mreža ne prestaju da stižu čestitke bračnom paru Tipsarević. Među prvima, lepe želje uputili su teniseri Andreas Bek, Aleksandar Peja, Betani Matek Sent, čelnici Dejvis kupa, kao i fanovi Novaka Đokovića, Ane Ivanović, Jelene Janković i Viktora Troickog, dok su mu srpski teniseri verovatno lično čestitali.

Saznala pred rođendan
Biljana i Janko nedavno su proslavili treću godišnjicu braka, a vest o trudnoći Biljana je saznala nekoliko dana pre proslave svog tridesetog rođendana. Sudbonosno „da“ izgovorili su 4. jula 2010. godine nakon pet godina veze. Upoznali su se u Novom Sadu kad su imali samo 20, odnosno 21 godinu, i mnogo toga su prošli zajedno.