Vesti
Žuta štampa
SKANDAL: Karleušu izbacili iz Trokadera!
29.07.2013. 20:00
Izvor: Kurir
SKANDAL: Karleušu izbacili iz Trokadera!
Prekinuli smo nastup zbog njenog nedoličnog ponašanja. Izgovarala je pred mlađom publikom ružne reči i lizala nekog dečka, kaže menadžer Rajko Nikolić; Naoružana osoba pokušala je da se popne na binu, zbog čega je Jelenino obezbeđenje munjevito reagovalo, tvrdi Karleušina služba za odnose s javnošću
Obrukala se u Budvi.
Jelena Karleuša doživela je još jedan debakl. Njen nastup u „Trokaderu“ na otvorenom prekinut je nakon samo četrdesetak minuta pošto se jedan od vlasnika, nezadovoljan njenim ponašanjem, ali i onim što pokazuje na sceni, popeo na binu i naredio joj da odmah napusti objekat!

Glumila zvezdu
- Karleuša je bila plaćena da peva do jedan sat, ali je iz kluba izbačena već oko ponoći. Stigla je vidno nervozna i sve joj je smetalo. Kada su je isterali, nisu joj dali čak ni da pokupi klavijature i miksetu, već su joj ih vratili tek juče. Razlog za ovakvu reakciju menadžmenta „Trokadera“ na otvorenom leži u tome što je ona sa bine psovala i što je imala krajnje neprimerene koreografije s obzirom na to da je u publici bilo i dece.
Nije želela da napravi pauzu, što je praksa u klubu, glumila je zvezdu, pa joj je na kraju prišao jedan od vlasnika, uzeo mikrofon i rekao da odmah napusti klub sa svim svojim ljudima - otkriva sagovornik Kurira. Da je njen nastup završen neslavno potvrđeno nam je zvanično i u „Trokaderu“.

Plaćena unapred
- Tačno je to što ste čuli. Zbog njenog nedoličnog ponašanja bili smo prinuđeni da prekinemo njen nastup. Uzela je mikrofon i izgovarala je neke ružne reči, a iz mase je izvukla jednog dečka, počela da ga skida i da ga liže. Tu je bilo dosta mlađe publike i smatrali smo da to što radi nije prikladno. Novac je dobila unapred - rekao je za Kurir Rajko Nikolić, menadžer „Trokadera“, i dodao da je „gnusna laž da je Karleušu bilo ko napao“:
- Nije ona manijak pa da neko vadi oružje na nju! Čista izmišljotina! Njeno obezbeđenje nije imalo zbog čega da reaguje, što će i sami potvrditi. Uostalom, policija, koja je i te večeri bila ispred kluba, intervenisala bi da je bilo incidenta.