Vesti
Sport
Partizan, za sada, bez komentara o Šćepoviću
07.08.2013. 20:00
Izvor: Mondo
Partizan, za sada, bez komentara o Šćepoviću
Sportski direktor crno-belih Albert Nađ nije hteo da na konferenciji za novinare komentariše skandal posle meča sa Ludogorecom. "Ne plašim se, ali ne želim". Klub će tokom dana izdati saopštenje.
Oduzimanje kapitenske trake Marku Šćepoviću posle meča crno-belih i Ludogoreca "goreća" je tema dana.
Nesmetani prilazak vođe navijača Partizana Marka Radisavljevića centarforu posle utakmice izazvao je veliku pažnju javnosti, kao i brojne, neophodne osude.
Zanimljivo, akteri neprijatne scene otkrili su dan posle da su drugovi, da navijač nije nasilno oduzeo kapitensku traku i da je centarfor sam predao.
Uprkos svemu, sportski direktor crno-belih Albert Nađ nije hteo da govori o nezapamćenom incidentu podno južne tribine.
"Ne bih želeo da to komentarišem, ali to ne znači da se plašim navijača", izjavio je Nađ na stadionu u Humskoj, tokom promocije napadača Ismaela Beka Fofane.
Bivši igrač Partizana potom je dodao:
"Klub će izaći u javnost sa saopštenjem. Bio sam kapiten Partizana svojevremeno i znam da svako ko je nosi to radi i mora da radi sa ponosom. Šćepović već duže vreme nije na očekivanom nivou, ali to ne znači da je on kriv za poraz od Ludogoreca. Odgovornost je uvek na ekipi i kada se pobeđuje i kada se gubi. Niti je 2010. godine Kleo sam uveo Partizan u Ligu šampiona, niti je 2003. to uradio Milivoje Chirković. Partizan je te uspehe napravio zahvaljujući ekipama", rekao je Nađ-
On je, takođe, najavio i da će rukovodstvo kluba uskoro izdati saopštenje u vezi sa tim incidentom.