Vesti
Žuta štampa
MILAN TUŽI SVOG ADVOKATA: Sve tajne otkrila Severini!
13.08.2013. 20:00
Izvor: Kurir
MILAN TUŽI SVOG ADVOKATA: Sve tajne otkrila Severini!
Advokatica Turlakov istovremeno je radila Popoviću iza leđa jer postoji prepiska između Sanje i Severine u kojoj advokatica savetuje pevačicu da bi trebalo da uradi popis Milanove imovine
Biznismen Milan Popović podneo je prijavu Advokatskoj kompaniji protiv advokatice Sanje Turlakov zbog povrede obaveze čuvanja advokatske tajne i davanja poverljivih informacija Severini Vučković.
Naime, Turlakovu je Popović angažovao na raznim pravnim poslovima tokom kojih je imala uvid u različita dokumenta i njegovo poslovanje, te od njega dobila informacije koje je bila dužna da čuva.
Ono što je interesantno jeste da je ona istovremeno radila svom klijentu iza leđa jer postoji prepiska između Sanje i Severine u kojoj advokatica savetuje pevačicu da bi trebalo da uradi popis Milanove imovine, kao i sve ono što se vodi na njegovu firmu, te iznosu donacija koje je do sada izdvojio, jer i to utiče na konačnu sumu za alimentaciju.
"Moraš da znaš šta ćeš konkretno tražiti, poslovni ljudi to vole", poručila je, između ostalog, u jednom od mejlova Severini. Savetovala je i da na sina Aleksandra prepiše kuću u Zagrebu i stan u Beogradu, kao i kako da se ponaša u razgovorima u vezi viđanja deteta. Ti saveti su išli i do potvrde da je izgovor koji je Severina imala da ne dozvoli detetu da vidi oca dobro sročen i da je to dobro uradila.
Milan i Severina nisu u vezi od juna 2011. a ostali su u kontaktu samo zbog roditeljskih dužnosti.
Sanja Turlakov nije želela da priča o ovome, jer je navodno u inostranstvu.