Vesti
Žuta štampa
Natašu Bekvalac zavrnuli građevinari na Senjaku!
25.08.2013. 14:00
Izvor: Kurir
Natašu Bekvalac zavrnuli građevinari na Senjaku!
Radovi na izgradnji zgrade u kojoj je Bekvalčeva kupila stan od 200 kvadrata još nisu završeni iako je trebalo da budu gotovi u maju
Muke s investitorima!
Nataša Bekvalac još uvek nema krov nad glavom. Iako je imala čvrsto obećanje da će stan od dvesta kvadrata koji je kupila u izgradnji na Senjaku biti gotov do maja, to se nije desilo. Kako Kurir saznaje, pevačica će kao podstanarka biti sigurno do kraja godine i to ju je mnogo naljutilo.
- Nataša je prošle godine kupila stan u kojem je trebalo da živi sa sestrom Kristinom, svojom i njenom ćerkom i dadiljom. S investitorima se dogovorila da zgrada bude završena u roku. Međutim, u maju joj je saopšteno da zbog određenih radova koji su se odužili useljenje mora da se pomeri za jul, da bi u julu saznala da se u zgradu neće useliti do kraja godine - govori dobro obavešten izvor Kurira.
Kako dalje saznajemo, ovo pomeranje rokova Natašu je u najmanju ruku razbesnelo, pa se posavetovala s advokatom šta joj je činiti. U međuvremenu je prodat i stan koji je iznajmljivala u Beogradu, pa je morala da se preseli u drugi. Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Bekvalčevu, odnosno njenog portparola, koji nam je saopštio da se oni oglašavaju samo kad je reč o muzičkoj karijeri pevačice.