Vesti
Žuta štampa
PROBILA DNO: Karleuša vređa Seku jer nema decu!
26.08.2013. 20:00
Izvor: Kurir
PROBILA DNO: Karleuša vređa Seku jer nema decu!
Rat tvitova počeo je ujutru, a pljuvačina traje još uvek
Može još niže!
Pevačica Jelena Karleuša izvređala je svoju koleginicu Seku Aleksić na Tviteru, ali ovoga puta prešla je sve granice - u polemiku je uključila i priču o deci! Rat tvitova počeo je danas ujutru, a pljuvačina traje još uvek.
Karleuša se posle bujice primitivnijih uvreda dohvatila ličnih stvari. Ona je, naime, objavila slike muža Duška Tošića i ćerkica Atine i Nike, a pored slike napisala je komentar, mešajući srpski i engleski:
"Kučko, molim te zagrli svoju decu... oh, sačekaj", napisala je Karleuša uz sliku, očigledno s aluzijom da Seka nema decu. Posle niza uvreda Karleuša se nije zaustavila ni u toku večeri.
- Prema tome, debela zla isfrustrirana seljanko, pomeni još jednom mene, mog muža, decu ili majku, i je..ću te - piše Karleuša. Ona se dohvatila i linije, pa je objavila fotografiju sa ilustracijom bajke "Tri praseta", gde vuk ruši kuću.
Usledile su prozivke tipa, "Možeš da promeniš veru i ime ali ne vredi", "Svinje ne mogu da lete", "Prestani da me imitiraš. Nikad nećeš biti diva, suviše si ruralna"...
Seka je tek s vremena na vreme odgovarala:
"Budale kojima treba medijska pažnja (jer ih nema nigde) treba ostaviti tamo gde i jesu, na dnu! Ne bih da prljam više ruke!"
Sve je počelo kada je Seka ujutru napisala tvit u vezi sa njenih koncertom u Brčkom.
"Razmišljam da ne kačim više slike sa nastupa i punih klubova, koncerata... Smeta brate, boli a?!", napisala je Seka. Karleuša se očigledno prepoznala, posle poznatog debakla na Ušču, pa su počele uvrede.
Seka je kasnije pisala: "Užasno me zasmejavaju bolesnici koji otvore profil samo da bi vređali Cecu Ražnatović i mene! Hahaha koliko je neko opterećen nama! Bravo!" - piše Aleksićeva, koja je kasnije retvitovala jednog fana:
"Zamisli majka ti veličine malo većeg tankera a ti prozivaš nekog drugog zbog debljine."
Seka je napala i preko bazena, aludirajući na to da se Karleuša često slika u tom stilu:
"Odoh da se bućnem u svoj bazen, jesam rekla svoj, ne tuđi?! Ne znam, možda treba da ponovim?"
Poslednji tvit koji je Jelena postavila je: "Morate da me razumete. Kada vas ološ iz zavisti i mržnje napada godinama i ne ostavlja vas na miru,dodje vreme da im se najebete keve. Redom."
Sekini fanovi osuđuju Karleušu zbog tvitov o deci, a pevačica je u jednom tvitu stavila definiciju šizofrnije.
"Dno dna - da se žena sa decom podsmeva ženi koja ih nema. Koliki idiot možeš da budeš da bi to uradio?! Moja podrška! <3", ovo je samo jedan od tvitiva podrške Seki.
Prozivka još uvek traje!