Vesti
Sport
Rad bez Đurđevića u Humskoj
30.08.2013. 20:00
Izvor: Mondo
Rad bez Đurđevića u Humskoj
"Građevinari" se, uoči duela sa Partizanom (nedelja, 19.00), pomirili sa odlaskom svog najboljeg igrača. "To ne menja naše ambicije", poručuje trener Nebojša Milošević.
Gostovanje Partizanu ne dolazi u dobrom trenutku fudbalerima Rada. Za sobom imaju tri superligaška neuspeha, jedina su ekipa bez osvojenog boda i, po svemu sudeći, definitivno su ostali bez svog najboljeg igrača.
Uprkos tome, trener Nebojša Milošević traži od svojih igrača da na terenu u Humskoj u nedelju igraju i trude se kao na treninzima.
Na njegovu žalost, bez Uroša Đurđevića.
"Sadašnji su izgledi da nećemo biti u mogućnosti dalje da računamo na njega, u takmičarskom smislu. To ne menja naše ambicije", izjavio je on na konferenciji za novinare u Crnotravskoj ulici.
Miloševićev mladi tim poražen je u sva tri uvodna kola Jelen Superlige. I pored toga, za sada, na Banjici nisu upaljene crvene lampice. Mali su izgledi da će biti i u slučaju poraza od Partizana.
"Njima meč sa nama dolazi posle neuspešne utakmice i igranja u Evropi će sigurno imati posebnu želju da se vrati u pobednički ritam. Sa druge strane, mi imamo tri takmičarska neuspeha na početku sezone i shodno tome postavljam prvi cilj pred nas - da se momci prikažu široj javnosti uz veliku motivisanost, ambiciju, agresivnost i kvalitet koji pokazuju na treninzima", dodao je trener i podvukao:
"Sve što gledam svakog dana želeo bih da pokažu svima. Ubeđen sam da to mogu".
Milošević će u nedelju moći da računa na Lazara Ćirkovića i Ognjena Gnjatića, koji nije nastupao sedam meseci u takmičarskim mečevima. Sa druge strane, zbog manjih zdravstvenih problema neće raspolagati Sašom Jovanovićem i njegovim imenjakom Vargom.