Vesti
Žuta štampa
OSTAJE NA RTS: Olivera Kovačević odbila B92
30.08.2013. 20:00
Izvor: Kurir
OSTAJE NA RTS: Olivera Kovačević odbila B92
Voditeljki je ponuđeno da vodi emisiju Bulevar, ali nisu uspeli da se dogovore
Propao transfer.
Olivera Kovačević neće preći na da radi na Televiziju B92, gde joj je ponuđeno da bude jedan od voditelja emisije "Bulevar". Novinarka će i dalje voditi "Da, možda ne" na Javnom servisu, ali da bi u bliskoj budućnosti volela da radi "Nedeljno popodne".
Voditeljka političkih tok-šou programa na Politici, Pinku, TV BK, i sada na RTS rekla je da je bilo kontakata sa B92, ali da do tog transfera nema ništa.
"Zvali su me u junu još, razgovarali smo doskora, radi se o zanimljivom projektu, ali se nismo dogovorili. Jednostavno, emisija nije odgovarala meni. Želela bih da uspeju", rekla je Olivera Kovačević.
Ona dodaje da bi nova sezona njene emisije "Da, možda ne" trebalo da krene u septembru, dodavši da je posle prošlogodišnjeg vođenja "Jutanjeg programa" dobila inspiraciju da radi nešto što bi se razlikovalo od formata po kojoj je gledaoci prepoznaju.
"Posle dugogdišnjeg vođenja političkih tok-šou programa, mislim da bih sa većim žarom radila "Nedeljno popodne". Ta ideja je potekla od članova moje redakcije pošto smo prošle godine mesec dana radili "Jutarnji program" RTS-a", rekla je Kovačevićeva.