Vesti
Žuta štampa
SVE O FARMI 5: Valjanje po blatu za 50.000 evra!
01.09.2013. 14:00
Izvor: Kurir
SVE O FARMI 5: Valjanje po blatu za 50.000 evra!
Navali, narode: Takmičari juče ušli u karantin, a večeras od 20 časova stižu na Farmu, gde će najveštiji od njih uspeti da se zadrži 120 dana
Biće svađe oko daljinskog.
Takmičari pete sezone rijalitija „Farma“ došli su juče u karantin u vilu „Vertigo“, gde će ostati do večeras, kad će, u 20 sati, početi prenos na Pinku njihovog ulaska na imanje u Lisoviću.
Najavljeno je da će u prvoj turi biti 27 učesnika, dok ih je ukupno 60 potpisalo ugovor s produkcijom. Najveštiji od njih uspeće da izdrži 120 dana i da, uprkos svim svađama koje se očekuju, zaradi 50.000 evra. Oni su spremni da bukvalno preko blata stignu do zvezda.
Ali moraće da povedu računa. Kako se najavljuje, RRA će ovog puta više pažnje posvetiti dešavanjima na imanju u Lisoviću i ukoliko budu zaključili da ponašanje farmera izlazi iz granica pristojnosti, tražiće, u najmanju ruku, da se rijaliti može emitovati samo od ponoći.

Anastasija ima novu frizuru
Plejbojeva zečica Anastasija Buđić dan pre ulaska u karantin posetila je poznatog estradnog frizera Stevana Radivojevića, koji joj je uradio takozvanu ultrazvučnu nadogradnju! Ona je stavila prirodnu kosu iste boje kao što je njena, a s obzirom na to da je visokog kvaliteta, niko neće primetiti šta je radila. Buđićeva se kod frizera zadržala više od dva sata, a naš paparaco uspeo je sve da ovekoveči.

Na terase ne smeju, klopu im donose
Takmičari će sve vreme do odlaska u studio u Šimanovce, odakle će kasnije u Lisović, provesti zatvoreni u sobama. Ne smeju da izlaze na terasu, a hranu će im donositi.

Imaju TV, al‘ nemaju signal
U sobama u koje su smešteni farmeri postoji televizor, ali neće moći da ga gledaju pošto je signal isključen. Tako da im ništa ne vredi.

Gde ćeš s knjigom na Farmu!
Edinu Škoriću, koji je učestvovao u „Survajveru“, na ulasku u karantin oduzeli su knjigu. U pravu su, kako mogu knjiga i Farma zajedno? Inače, njega su dopratila deca, koja su plakala kad su se pozdravljali.

Sevnula guza Igorove devojke
Igora Starovića, nekadašnjeg frontmena grupe Divlji kesten, do karantina je dopratila devojka. Rastanak im je, izgleda, teško pao, pa je ona u jednom trenutku naskočila na njega, a suknjica je otkrila njenu zadnjicu.