Vesti
Sport
Zvezda se priprema u Partizanovoj bazi
04.09.2013. 20:00
Izvor: Mondo
Zvezda se priprema u Partizanovoj bazi
Crveno-beli na mini pripremama na Tari. Slaviša Stojanović odveo na srpsku planinu 23 igrača.
Tara je godinama unazad, bar kada je o fudbalu reč, sinonim za bazu Partizana. Odatle su crno-beli polazili u pohode na titule.
Sada je i "večiti rival", Crvena zvezda, odlučio da iskoristi pauzu u prvenstvu zbog reprezentativnih akcija, i "skone" do Tare na mini pripreme.
Trener Slaviša Stojanović poveo je 23 igrača:
Bajković, Vesić, Trkulja, Mirić, Đuričković, Đorđević, Krneta, Lazić, Dauda, Onjilo, Omega, Arauho, Savićević, Mladenović, Mihajlović, Mrđa, Martinović, Ninković, Mijailović, Ahčin, Gogić, Milijaš.
Mini pripreme propustiće mladi reprezentativci Srbije Luka Milunović, Predrag Rajković, Marko Petković i Aleksandar Kovačević, kao i crnogorski reprezentativci Filip Kasalica i Milan Vešović.
Sa ekipom nije otputovao ni Nejc Pečnik koji je u poslednjem trenutku, pred polazak autobusa na Taru, dobio poziv za reprezentaciju Slovenije. Zbog povreda nisu krenuli Luković (koleno) i Jokić (zadnja loža).
Crveno-beli će trenirati dva puta dnevno, a na programu će biti uglavnom rad na fizičkoj spremi, bez odigravanja prijateljskih mečeva.