Vesti
Žuta štampa
Koncert Ace Pejovića 19. oktobra u Kombank Areni
11.09.2013. 20:00
Izvor: Svet Plus
Koncert Ace Pejovića 19. oktobra u Kombank Areni
Aco Pejović, pevač koji puni sale u svakom gradu u kojem nastupa, napraviće najveći poduhvat u karijeri solističkim koncertom 19. oktobra 2013. godine, u Kombank Areni u Beogradu sa početkom u 21h.
Već dve decenije, Aco Pejović važi za jednog od najboljih pevača na našoj muzičkoj sceni, koji je taj imidž izgradio zahvaljujući svom velikom profesionalizmu, dobrim pesmama i izvanrednom glasu. Nakon prvog beogradskog koncerta koji je održao u hali Pionir, pred više od 10.000 posetilaca, Aco će prirediti neponovljivi spektakl u najvećoj hali na Balkanu za publiku koja već godinama uživa u njegovim pesmama.
Koncert u Kombank Areni, gde se očekuje rekordna posećenost, je kruna dugogodišnje uspešne karijere na estradi popularnog pevača i zabavljača, prepoznatljivog po velikom broju hitova, odličnoj svirci i dobroj atmosferi na koncertima, klubovima i diskotekama, kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu.
Za svoj novi album koji nosi naziv "Sve ti dugujem" Aco smatra je najbolji u njegovoj karijeri, a za koncert u Areni kaže da će svojim fanovima obezbediti nezaboravan provod.