Vesti
Žuta štampa
Haos na imanju
TUČA NA FARMI: Miki razbucao Marka!
12.09.2013. 20:00
Izvor:
TUČA NA FARMI: Miki razbucao Marka!
Miki Đuričić napao je di-džeja Marka Vanilu dok je spremao doručak samo za sebe, udario ga i pocepao mu majicu. Prva rijaliti zvezda se izvinio manekenu posle pola sata, koji mu je oprostio udarac
Velika tuča na Farmi.
Miki Đuričić napao je di-džeja Marka Vanilu dok je spremao doručak samo za sebe. Skočio je na njega, udario ga i pocepao mu majicu. Marko mu nije uzvratio udarac, ali to se nije moglo videti jer je, budući da je bio prenos uživo, slika odmah bila zamagljena.

Posle tuče, Miki je otišao po svoje stvari i spakovao se. "Evo vam ga rijaliti. Idem ja kući mojoj da se ja ovde za.ebavam. On da kaže (Marko) boli me k.rac, ja sam gladan, a lepo je žena rekla nema doručka dok se ne spremi kuća", pričao je Miki dok se pakovao u štali, a Lepi Mića ga je molio da se smiri. Miki je toliko bio iznerviran da je uradio glavom od zid.

Marko je sa pocepanom majicom pokušavao da se smiri. "Ne boli me ništa. Šta bi mu sad radio. Kad izađemo, saznaću gde on žive. Maknite ga od mene. Ovde se radi o mom egu i ponosu!", rekao je rastrojeni Marko.

"Ja prvi ništa nisam rekao. Šta sam kriv? Samo sam rekao: Ti da jedeš, pa da po 10. put kenjaš i onda me je udario u rame", pričao je Marko. Crni i Lepi Mića su u ostavi sa manekenom savetuju ga da spusti gard i da smanji tenziju.

"Previše si napet i to je možda izritiralo Mikija. Moraš da balansiraš", savetovao je Crni, a maneken je mirno seo da pojede svoj doručak dok su ostali ukućani nastavili polemiku ko je kriv za haos na Farmi.

Miki i Marko su, posle pola sata od tuče, zajedno u dvorištu i voditelj se izvinio manekenu što ga je udario.

"Ja sam napravio grešku veliku. Da li možeš oprostiti, to je tvoje. Nisam ja trebalo da te udarim. Nisam imao pravo. Nemam opravdanja, nisam sebi to smeo dozvolio. Ti si dobar dečko. Ja bih pojeo samog sebe sada zbog toga što sam te udario. Voleo bih da me izbace, jer treba da snosim posledice", izvinio se voditelj.

"Prvi put sam prišao šporetu i mene je to iznerviralo. Meni neko da broji zalogaje. Ti si veliki čovek što si mi se izvinio" , rekao je maneken.

"Ne, ti si veliki čovek jer si mi oprostio", Miki je veoma žao što ga je udario.

Tuči je prehodilo sastanak koji je sazvala gazdarica Zorica Marković zbog hrane. Zorica je rekla da niko ne sme da doručkuje dok ne se spremi kuća i ne operu se suđe. A onda se spomenula i flaša koka-kole koja je nestala. Miki je u raspravi napao Marka Vanilu, jer mu nije bilo pravo što je farmer sakrio jednu flašu koka-kole, međutim Marko mu je objasnio da flašu nije sakrio za sebe već i za ostale farmere. Kada je sastanak završen, Marko je uzeo da spremi doručak, a Miki je pobesneo jer se ne poštuje dogovor i iznerviran udario u rame manekena i pocepao mu majicu.

Fizičko nasilje je strogo zabranjeno po pravilima rijaliti programa i sankcioniše se izbacivanjem i čeka se odluka produkcije.