Vesti
Žuta štampa
Ne razdvaja ga od troje dece koje je rodila
Goca Božinovska izdržava buduću zvezdu „Granda“
15.09.2013. 14:00
Izvor: kurir-info.rs
Goca Božinovska izdržava buduću zvezdu „Granda“
Pevačica mladog Jovana Andonovića, koji će se takmičiti u ovoj sezoni popularnog šoua, primila da živi u njenoj porodičnoj kući u Surčinu
Leglo budućih zvezda.
Goca Božinovska izdržava buduću zvezdu „Granda“ Jovana Andonovića iz Kragujevca. Pevačica je dvadesetčetvorogodišnjeg mladića upoznala pre pet godina na Crnogorskom primorju. Od tada ga gleda kao svoje dete, a on već godinu dana živi u njenoj kući u Surčinu.
- Goca i njena deca su Jocu upoznali 2008. godine u Sutomoru. Kad je počeo ozbiljno da se bavi pevanjem, Goca mu je predložila da živi s njima. Želela je da mu olakša posao. Zaista imaju divan odnos i pevačica ga nimalo ne odvaja od svoje dece Jelene, Zorane i Mirka - priča naš izvor i dodaje da Božinovska Jovanu redovno drži časove pevanja.
- Goca voli da radi s njim jer je veliki talenat za muziku. Ulaže velike nade u njega. On je prošao na audiciji za „Zvezde Granda“ i svi su presrećni. Bodriće ga kao što je i ćerku Jelenu - rekao je izvor blizak Božinovskoj. Pošto je Goca na moru, nije nam se javljala, pa smo pozvali njenu ćerku Jelenu, koja je potvrdila naše saznanje.
- Joca je moj najbolji prijatelj i volim ga kao brata. Ne postoji iskrenija osoba od njega. Sve tajne mu poveravam. Stalno sluša moju kuknjavu i nervozu i uvek me oraspoloži. Mnogo ga volim. Želim mu sve najbolje u poslu i biću uz njega kao što je on bio uz mene kad mi je bilo najpotrebnije.