Vesti
Žuta štampa
Provokacija: Goca Tržan ulazi na Farmu, gde joj je bivši muž!
16.09.2013. 20:00
Izvor: Press
Provokacija: Goca Tržan ulazi na Farmu, gde joj je bivši muž!
Pevačica će na imanje ući u petak uveče kao specijalna gošća žurke koja se organizuje krajem svake nedelje na imanju Lisović, gde boravi njen bivši suprug Ivan Marinković.
"Goca je prošlog ponedeljka bila na sastanku sa Milicom Mitrović kako bi se dogovorile oko njenog angažmana na Farmi. Pevačica je postavila i neke od uslova, pa tako tokom boravka Ivan Marinković neće smeti da joj se obrati. Naravno, niko ne može da garantuje da se on neće oglušiti od ovaj zahtev. Biće to žurka sa mnogo alkohola, a svi znamo kako se Ivan ponaša kada popije", otkrio je izvor blizak pop-pevačici.
Goca nije upućena u dešavanja na imanju jer, kako kaže izvor, ne gleda je. Nije čak ispratila ni trenutak kada ju je Ivan imitirao.
Goca Tržan pre nego što je Ivan Marinković ušao na Farmu tužila bivšeg supruga i to za neplaćanje alimentacije, nasilje u porodicim, pretnje i za uvrede. Poziv na ročište stizaće na Ivanovu adresu, a ako ne bude bio tamo da ih lično preuzme sud će ih slati u Lisović. Budući da je Ivanov nedeljni honorar 300 evra nije isključeno da će zarađenu sumu na kraju morati da prebaci na račun bivše.
Podsetimo, Ivan Marinković je ušao na Farmu kao bivši muž Goce Tržan i izjavio je da mu ne smeta što je poznat po braku sa nekom pevačicom. Marinković je rekao se neće svetiti bivšoj i da je neće spominjati, ali je jednom prilikom imitirao i izazvao veliki smeh kod farmera.