Vesti
Žuta štampa
Anastasija Buđić ne može da prežali izbacivanje: Marko i ja smo se ljubili na Farmi, mnogo sam zaljubljena!
20.09.2013. 20:00
Izvor: Svet
Anastasija Buđić ne može da prežali izbacivanje: Marko i ja smo se ljubili na Farmi, mnogo sam zaljubljena!
Tuga na licu Anastasije Buđić prilikom izbacivanja bila je veoma vidna, međutim, ona nije plakala zbog toga što je rijaliti završen za nju, već zato što je upravo na “Farmi” pronašla svoju srodnu dušu.
Naime, Plejboj zečica se zaljubila u Marka Vukotića, manekena iz Crne Gore. Ni on nije ostao ravnodušan prema njoj, pa se samo može zaključiti da njegova verenica, koja tvrdi da je s njom četiri godine u vezi, u velikoj zabludi.
“Baš puno sam se zaljubila. Mi smo se smuvali, ljubili smo se, ali sakriveni od kamera. Mnogo mi je žao što sam ispala i dala bih sve samo da se vratim na Farmu. Celu noć koju sam provela u izolaciji samo sam o razmišljala i tek tu shvatila koliko sam se zaljubila”, rekla je Anastasija u emisiji “Tačno u podne” koja će se emitovati za nekoliko dana.
Takođe, tom prilikom je ispričala da su joj mnoge devojke koje su zaljubljene u Marka već slale preteće poruke na Fejsbuku, ali da je to neće pokolebati u nameri da ga osvoji ukoliko se u baražu vrati na imanje.
“Te kokoške likuju što sam ispala. Kažu: ‘Konačno je ispala češkalica’, ali ja se ne predajem tako lako”, odlučna je Stejsi.