Vesti
Žuta štampa
Ekstremne mere: Keba se razveo da ne bi plaćao alimentaciju za vanbračno dete?!
22.09.2013. 14:00
Izvor: svet
Ekstremne mere: Keba se razveo da ne bi plaćao alimentaciju za vanbračno dete?!
Dragan Kojić Keba razveo se od supruge Olje da bi izbegao plaćanje duga na ime alimentacije od 100.000 evra, koju godinama nije plaćao vanbračnoj ćerki Ini.
Kako Kurir otkriva, folkerov brak je zvanično okončan 2. aprila ove godine, ali ta formalnost ga nije sprečila da s “bivšom” ženom nastavi da živi “kako bog i zakon zapovedaju”. On se i dalje sa Oljom pojavljuje u javnosti.
Samo mesec dana pre razvoda Olja ga je uz poljupce ispratila u Ameriku, a dva dana posle razvoda oni su otputovali u Bugarsku, gde je Keba promovisao CD.
U maju su obišli Sarajevo i Mostar. U junu se u njenoj pratnji pojavio na promociji svog novog albuma “Fer ubica”, a nedavno su zajedno došli i na rođendansko slavlje Ane Bekute. Sve ovo ukazuje na to da je Keba samo želeo da se oslobodi duga prema neželjenom detetu koje ima sa Ljiljanom Jevremović, s kojom se sudi. On je u toj parnici otkrio da se razveo i da je izgubio vlasništvo nad delom imovine.
“U vreme donošenja prethodne odluke živeo sam u kući površine 330 kvadratnih metara sa suprugom Oljom, sinom Igorom i ćerkom Natašom. U međuvremenu, 2. aprila 2013, ja sam se razveo. Sada živim u kući useljive površine od 100 kvadratnih metara, koja je moje vlasništvo. U kući živim sam. U vreme donošenja prethodne odluke kuća u kojoj sam živeo bila je vlasništvo Olge Kojić. U to vreme od nepokretnosti u svojini imao sam jedino kuću u Loznici. Sem kuće u Loznici, druge nepokretnosti nemam”, izjavio je Keba u sudu.
On je dodao da je njegova karijera doživela sunovrat i da je on bolestan čovek.
“Od 1. juna 2013. do današnjeg dana uopšte nisam radio, vodim se da sam na bolovanju zbog zdravstvenih razloga, što ću dokumentovati dokazima s kardiovaskularnog odeljenja na Dedinju. Poslednja dva meseca primam 15.000 dinara neto mesečno”, naglasio je Kojić i dodao: “Dešavalo se da moj nastup bude na pozitivnoj nuli i da ne zaradim ništa, a dešavalo mi se maksimalno da po nastupu zaradim 30.000 do 60.000 dinara”.
Folker je pomenuo ogromne izdatke koje je imao oko novog albuma. Na sve to, iako tvrdi da nakon razvoda više ne živi u kući koja je pripala Olji, Kebi u ličnoj karti i dalje stoji stara adresa.
Kad smo ga pozvali, ništa od svega ovoga pevač nije želeo da komentariše.
“Samo ja odlučujem o svom životu! Ne dozvoljavam da mi iko uređuje brak, pa ni zakon. To je samo naša stvar, moje supruge i mene”, rekao je za Kurir.