Vesti
Žuta štampa
Vanja Mijatović otkrila tajne farmera: Nema tu ljubavi, sve je samo taktika!
23.09.2013. 20:00
Izvor:
Vanja Mijatović otkrila tajne farmera: Nema tu ljubavi, sve je samo taktika!
Vanja Mijatović je treća osoba koja je napustila Farmu.
Čim je ušla u studio, Vanja je bila nasmejana.
- Ne znam ko ne bi bio srećan? Ušla sam na imanje, upoznala mnogo divnih ljudi, a sada ću biti sa svojom porodicom. Stvarno sam veoma srećna – rekla je uzbuđeno Vanja.
Ona je rekla da nije imala vremena da pokaže svoje pravo lice i da ljudi i publika vidi da se ona oseća sjajno posle nesreće.
- Ja sam ovakva kakva jesam, i tamo za dve nedelje nisam stigla da se opustim. Meni je bitno da ja sa Farme izađem čistog obraza i da niko nema nijednu ružnu reč da kaže o meni – rekla je Mijatovićeva.
Pevačica smatra da neki od farmera imaju taktiku, ali da to njoj ne smeta. Tolerantna je i nikad joj ništa nije smetalo na imanju.
Za Jelenu Golubović kaže da rediteljka njoj ništa ružno rekla i da su bile super, ali ne podržava neke njene postupke, kao što je vršenje nužde van WC.
Što se tiče parova, ona nije videla nikog da se ljubi.
- Kaća i Boris se druže, ali se ne ljube, ali čula sam da je na žurci pao poljubac.
Vanja je bila u duelu sa Jelenom Golubović, i pobedila u kvizu znanja, i iako su joj glasovi duplirani, nije uspela da ostane na Farmi. Pevačica je pre dupliranja glasova imala 17,14 odsto glasova, dok je Jelena imala 82,86 odsto.