Vesti
Žuta štampa
Miki napada, produkcija žmuri: Đuričić ostaje na Farmi!
27.09.2013. 20:00
Izvor: Svet
Miki napada, produkcija žmuri: Đuričić ostaje na Farmi!
Miki Đuričić ostaje na Farmi iako je u više navrata pokazao da je opasan po ostale učesnike!
Nakon što je Miki molio da ga puste da izađe iz šoua, produkcija je zaključila da nema razloga da do toga dođe. On je nedavno udario Marka Vanilu pesnicom u glavu, a prekjuče je gađao Jelenu ciglom, međutim ni to, kao ni njegove reči da je visokorizičan i da bi mogao nekog da ubije njih uopšte ne dotiče, niti išta shvataju ozbiljno.
“Svi učesnici rijalitija Farma su pod konstantnim nadzorom zadruge i tima lekara, koji su spremni da reaguju u svakom trenutku. Na Farmi su danonoćno prisutni i članovi obezbeđenja, za čijim angažovanjem, barem dosad, nije bilo potrebe, ali su spremni da to učine ako bude trebalo. Svi farmeri na imanju su sposobni za učešće u rijalitiju, a ukoliko tim lekara smatra da neko od učesnika nije sposoban da nastavi takmičenje, taj će napustiti imanje”, stoji u saopštenju produkcije, gde je posebno naglašeno da se Mikijev poslednji napad na rediteljku Jelenu Golubović uopšte nije ni dogodio:
“U prekjučerašnjem incidentu nije bilo direktne namere povređivanja drugog farmera. Pomenuti predmet nije bačen s namerom da neko bude povređen.”
Ispade na kraju da je pčelar ničim izazvan, u nekom svom afektu, izgovorio sve te zastrašujuće stvari o sebi, a da je ciglom samo žonglirao i da je zapravo miran kao jagnje. Hoćemo li verovati njima ili svojim očima?