Vesti
Žuta štampa
Oglasila se i devojka Tonija Cetinskog: Nikada me ne bi udario, svakodnevno me obasipa pažnjom i poštovanjem!
30.09.2013. 20:00
Izvor: svet
Oglasila se i devojka Tonija Cetinskog: Nikada me ne bi udario, svakodnevno me obasipa pažnjom i poštovanjem!
Povodom informacija koje su se danas pojavile u našim medijima, prema kojima je Toni Cetinski ošamario svoju devojku tokom izlaska na jednom beogradskom splavu, oglasila se i pevačeva nova ljubav, Dubravka Dujak.
- Informacija koja se pojavila u medijima je izmišljena i netačna laž, kojoj je očigledno cilj da naruši pozitivan imidž Tonija Cetinskog, a samim tim i naruši naš odnos. Ovim putem odbacujem ove, kao i sve eventualne teške i neumesne optužbe o nasilnosti Tonija Cetinskog, te odgovorno tvrdim kako nije došlo do ikakvog fizičkog obračuna između Tonija i mene lično. Toni nikada nije niti bi naudio ikome, posebno ne sebi bliskim osobama koje svakodnevno obasipa pažnjom i poštovanjem - izjavila je za Dnevnik.hr Dubravka i tako odbacila tvrdnje pojedinih medija.
12:30
Tokom dana srpske medije preplavila je vest da je Toni Cetinski tokom boravka u Beogradu, u petak uveče usled svađe ošamario svoju novu devojku, Dubravku Dujak.
Iz Hrvatske autorske agencije stiglo je obaveštenje u kom stoji da je ova informacija “potpuno netačna i krajnje neumesna laž”.
- Reč je o neistini i vrlo ružnom podmetanju - ističe Maja Klanac, zadužena za odnose s javnošću HAA, i dodaje:
- Toni je izraziti pacifista sa nultom tolerancijom na nasije bilo koje vrste, a naročito prema ženama. Tokom svoje dugogodišnje karijere Toni se nikada nije susreo sa ovakvom vrstom grubih podmetanja, laži i optužbi te je šokiran istima – stoji u saopštenju koje je preneo Jutarnji.hr.
Toni Cetinski je u Beogradu boravio povodom nastupa na revijalnoj večeri festivala Radija “S”, za čije je slušaoce izveo pesmu “Blago onom ko te ima”.
Trenutno je u Zagrebu, gde radi u studiju na novim pesmama, koje se očekuju početkom sledeće godine.