Vesti
Žuta štampa
Jelena Golubović opasna po okolinu: Zbog ljubomore polila Čupa vrelom kafom!
01.10.2013. 20:00
Izvor: svet
Jelena Golubović opasna po okolinu: Zbog ljubomore polila Čupa vrelom kafom!
Čupo je zadobio opekotine po licu i rukama nakon što ga je Jelena Golubović polila vrelom kafom po glavi.
Rediteljka i glumica Jelena Golubović je završila u izolaciji i u ovom momentu može samo da je posećuje ovonedeljna gazdarica na imanju.
Naime, Golubovićeva je napravila novi skandal kada je Čupa Kalača polila vrelom kafom po glavi, a sve zbog toga jer ju je iznervirao zato što je masirao druge farmerke. Pevaču su se od vrele kafe pojavile opekotine po licu i rukama, a on je konstatovao da je Jelena spremna da nekome učini nešto na spavanju.
“Njoj treba dijagnoza! Ona će nekoga napasti”, komentarisao je Čupo.
Šeki Turković je posle ovog događaja otišao u sobu da kritikuje Jelenu koja mu je saopštila da je Čupo prvo tražio da ona njega masira, da bi zatim on otišao da masira Divnu koja je njoj rekla da smrdi.
Zadruga je odlučila da Jelenu kazni izolacijom i sa njom jedino sme da priča Divna, koja je i pored silnih napada od strane rediteljke otišla da je poseti i proveri da li je sve u radu i da joj slučajno nije hladno.
“Doneću ti ja nešto da jedeš. Naloženo ti je, da se ne smrzneš. Idem sada, pa ću ti doneti kokice i šta još bude spremljeno za klopu”, poručila joj je Divna.
A tokom jučerašnjeg dana farmeri su dobili pismo od Zadruge sa zadatkom da kažu ko je najdvoličnija osoba na imanju. Međutim, ubrzo je stiglo još jedno pismo sa kritikom upućenom gazdarici Divni.
Naime, ona nije uspela da iskontroliše farmere kada je stiglo pismo, te oni nisu ozbiljno shvatili igru. Inače, farmeri su skoro jednoglasno proglasili Jelenu Golubović za najdvoličniju osobu na Farmi.
Čak je i njen partner, Čupo, rekao da je dvolična. On je naime rekao da je mislio da je Simonida dvolična, ali je promenio mišljenje.
“Danas se Jelena Golubović us**la do vrata, juče je kod klozeta, a danas do vrata. Mislim da je Jelena dvolična”, rekao je Čupo
Lepi Mića je, takođe, rekao da misli da je to Jelena Golubović: “Ona jedan dan priča ovo, drugi ono, laže…”
Šeki je rekao da on mislio da je Simonida dobra osoba, ali, kako kaže, prevario se. “Simonida je dvolična, prvo mi je pričala kako će mi napisati pesmu, a onda je tamo napisala ‘Šteki’. Baš me je razočarala”, rekao je pevač.
Edin je takođe rekao da je Jelena Golubović: “Posmatrao sam je ovde neko vreme i zaključio da se ne podudara ono što priča i ono što radi”.