Vesti
Žuta štampa
Dragana Mirković otkrila: Na petnaestu godišnjicu braka uselićemo se u naš dvorac!
15.10.2013. 20:00
Izvor: svet
Dragana Mirković otkrila: Na petnaestu godišnjicu braka uselićemo se u naš dvorac!
Jedna od najvećih zvezda na našim prostorima devedesetih godina Dragana Mirković odavno je ostvarila sve svoje poslovne ambicije, a kada se pre trinaest godina udala za biznismena Tonija Bijelića, odlučila je da se povuče sa javne scene i uživa u porodičnom životu. Poznata pevačica mir je pronašla u Beču, gde uživa u svakodnevnim stvarima i lepim porodičnim trenucima, a najviše je ispunjavaju dvanaestogodišnji sin Marko i desetogodišnja Manuela.
Poslednjih godina muzikom se bavi isključivo iz hobija, a zbog ljubavi prema poslu poseduje i televiziju „DM sat“. Posle višegodišnje pauze, Dragana će ponovo biti u centru medijske pažnje jer je prihvatila učešće u novom šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“, gde će biti u ulozi žirija.
Nedavno ste proslavili trinaestu godišnjicu braka, na koji način ste obeležili taj datum?
- Imali smo sreću da nam godišnjica bude u subotu kada deca ne idu u školu, tako da smo otišli na putovanje. Sa prijateljima smo posetili hotel “Kempinski”, u Umagu, gde smo se odlično proveli. Izabrali smo to mesto jer je blizu Beča, a imali smo sreće da nas je vreme poslužilo. U moru nije moglo da se kupa, ali jeste u bazenu, što nam je bilo zadovoljstvo.
Kako napreduju radovi na dvorcu koji ste kupili u Austriji i kada bi trebalo da se preselite tamo?
- Ne mogu sa sigurnošću to da vam kažem jer se još ne zna. Mnogo je toga već urađeno, jedno krilo, balska dvorana i još neki delovi te velelepne građevine već su gotovi. S obzirom na to da je reč o autentičnom dvorcu, poslovi napreduju sporije nego što bi to bio slučaj da je reč o običnom renoviranju. Tonijeva ideja je da se sve završi u naredne dve godine i da tamo počnemo da živimo na dan petnaeste godišnjice našeg braka, ali videćemo da li će se to i ostvariti.