Vesti
Sport
Zvezdu će bodriti bar 15.000 navijača, oduzet sitan novac ide u humanitarne svrhe
16.10.2013. 20:00
Izvor: blic
Zvezdu će bodriti bar 15.000 navijača, oduzet sitan novac ide u humanitarne svrhe
Za utakmicu prvog kola D grupe Evrolige između Crvene zvezde i Lokomotive Kuban koja se igra u četvrtak (19 časova) biće preduzete opsežne mere bezbednosti, na svim ulazima biće vršen detaljan pretres, pa će zbog toga kapije Kombank arene biti otvorene od 16:30. Karata još ima na blagajnama, a već je prodato 15.000 ulaznica
Crveno-beli apeluju na sve navijače da dođu ranije u dvoranu kako bi se izbegle gužve na ulazima, na kojima će se prolaziti kroz detektore za metal (KD vrata), pa neće biti dozvoljeno unošenje bilo kakvih čvrstih predmeta (kovani novac, olovke, ključeve, šminka...).
Sav sitan novac koji se na ulazu u Arenu bude oduzeo biće stavljen u providne kutije Crvenog krsta i iskorišćen u humanitarne svrhe.
Iz Zvezde takođe apeluje na sve gledaoce da navijaju fer i sportski, da ne uništavaju Kombank arenu, da ne upotrebljavaju pirotehnička sredstva (petarde, baklje, dimne bombe), lasere i da ne ubacuju bilo kakve predmete na teren. Sve to je strogo zabranjeno prema propisima Evrolige i u slučaju i najmanjeg incidenta klub će snositi veoma oštre sankcije.