Vesti
Sport
Crveno-bela Arena: Košarkaše bodre i fudbaleri, vaterpolisti, rukometaši..
17.10.2013. 20:00
Izvor: Blic
Crveno-bela Arena: Košarkaše bodre i fudbaleri, vaterpolisti, rukometaši..
Na premijernom meču u Evroligi košarkaši Crvene zvezde će protiv Lokomotive Kuban imati podršku punih tribina Kombank arene, ali i fudbalera, rukometaša, vaterpolista i drugih članova sekcija crveno-belih.
Za utakmicu prvog kola grupe D, koja počinje u 19 časova, vlada ogromno interesovanje o čemu svedoči i to da je za tri dana prodato oko 19.000 ulaznica, ali karata za prvi evroligaški duel kluba sa Malog Kalemegdana posle 14 godina posta i dalje ima.
Međutim, ohrabrujuća vest za sve simaptizere crveno-belih i zaljubljenike u košarku je podatak da karata za prvu utakmicu Zvezdinih košarkaša u Evroligi posle 14 godina još ima.
Košarkaši će imati jak vetar u leđa sa tribina, ali će imati i podršku vaterpolista, rukometaša, odbojkaša, košarkašica, odbojkašica, fudbalera...
Kapije Kombank arene biće otverene od 16:30 minuta, a zbog detaljne kontrole na ulazima, pozivaju se svi navijači da u dvoranu dođu ranije kako bi se izbegle eventualne gužve. Takođe, iz Zvezde još jednom pozivaju svoje pristalice da navijaju fer i sportski.