Vesti
Žuta štampa
Nije lako biti dečko Ane Ivanović! Ivan Paunić: Interesovanje za našu vezu prevazilazi granice ukusa
24.10.2013. 20:00
Izvor: svet
Nije lako biti dečko Ane Ivanović! Ivan Paunić: Interesovanje za našu vezu prevazilazi granice ukusa
Ivan Paunić apeluje na medije i javnost da ga ostave na miru, pošto je doživeo svojevrsni šok kada je “pukla” vest o tome da je u vezi sa Anom Ivanović.
“Medijski pritisak prevazilazi granice ukusa. Potpuno razumem interesovanje javnosti za našu vezu, ali serija neistina, praćenje i telefonski pozivi upućeni nama, bližim i daljim članovima porodica, prijateljima i poznanicima postali su uznemirujući”, saopštio je on.
Paunić je ogorčen i činjenicom da niko ne piše o tome da je završio škole, dva fakulteta, da je na master studijama i da ima na desetine medalja i diploma, već o tome da li je ranije bio sa jednom poznatom domaćom starletom. “Uvek sam bio najbolji sportista u školi, i uvek sa ponosom i velikim motivom nastupao za reprezentaciju. Ne znam zašto se u javnosti ceo moj život oslikava kroz vezu sa starletom ili pevačicom. Pa ja više od polovine tih devojaka sa kojima me spajaju ni ne poznajem, ne znam ni ko su”.
Srpskog košarkaša posebno je pogodila ispovest njegovog biološkog oca o njihovom odnosu. Petar Paunić rekao je za jedan beogradski list da ga je sin zaboravio, da se “nada da će ga Ana privoleti da mu se javi”, a u celu priču uključio se i njegov deda koji je dodao da je čuo da se unuk ženi “onom lepom crnom”, ali da misli da je “zaboravio na oca kada se domogao para”.
Ivan ističe da se porodični problemi i nesuglasice rešavaju u četiri zida porodičnog doma, ali da mora da reaguje na ovaj način zbog neistine i želje da javnost ne stekne pogrešku sliku o njemu. “Šokiran sam i zatečen, jer su se roditelji rastali kada sam imao tri godine. Majka, baka i očuh Goran su moja porodica i podrška. Pogodila me je njegova izjava, posebno jer sam kao mali želeo sa njim da stupim u kontakt, ali ga tada nisam zanimao. Dvadeset godina se nije interesovao za mene. Mi smo izdržavali njegovu majku, negovali je nakon pet operacija“.
Paunić se sarkastično se zahvalio svima koji su napravili “pakao” od svega ovoga, i dodao da ovim stavlja tačku na javne istupe koji se tiču njegovog privatnog života.