Vesti
Žuta štampa
Stanija: Testirala sam Filipa, to uvek radim!
06.12.2013. 20:00
Izvor: Press
Stanija: Testirala sam Filipa, to uvek radim!
Starleta Stanija Dobrojević i maneken Filip Panajotović su pre nekoliko dana raskinuli svoju višemesečnu ljubavnu vezu, a nakon što je bivši učesnik rijalitija "Farma" progovorio o svemu, to je rešila da učini i Stanija.
Kako kaže, njihova romansa nije bila marketinški trik, te dodaje da su trpeli ogroman pritisak javnosti.
- Teško je kada raskineš vezu sa dečkom a da se pritom čitava nacija meša, tada je pritisak veći i raskid teže pada. Nas dvoje smo mladi, voleli smo se i rastali kada smo videli da nam više ne ide zajedno. Naša veza nije bila marketinški trik i zato skidam skidam kapu pojedinim ženama iz javnog života koje su imale pritisak javnosti kada su se razvodile i odlično su se nosile sa tim. U tim situacijama često žena bude osuđena i kriva – rekla je Stanija.
Stanija kaže da je naučila da komentare na portalima ne čita jer publika ružno priča i o mnogo većim zvezdama od nje.
- Do Farme sam živela mnogo kvalitetnijim životom, a medijski sam bila loše plasirana. Nakon toga, slika o meni je daleko bolja, ali moj privatni život gubi na kvalitetu. Taj luksuz da o meni pričaju svašta nikom neću dozvoliti, jer mi je važno da sam zadovoljna svojim životom. Od mišljenja drugih sebi ne plaćam račune, niti mi novac ulazi u džep. Odavno sam naučila da takve komentare ne čitam, jer mnogi ružno komentarišu i mnogo veće zvezde - navela je starleta.
Iako se zbog Filipa vratila iz Amerike, ubrzo je shvatila da im veza ne ide u željenom pravcu, pa je prelomila i ostavila ga.
- Imam svoje pravilo da na početku veze testiram partnera. Tada ne pokazujem emocije i jako sam hladna. Međutim, kada sam otišla u Ameriku, on se veoma trudio da mi pokaže koliko mu je stalo. Zbog njega sam se vratila u Beograd, ali u poslednje vreme stvari nisu išle onako kako smo želeli i morala sam da prelomim i ostavim ga. Moje emocije su bile iskrene i one ne mogu da nestanu preko noći, ali razlike među nama su presudile da okončamo ljubav. Nema potrebe ostajati u vezi ako se stalno svađate - rekla je Stanija, koja ipak za sebe kaže da je srećna.