Vesti
Žuta štampa
Uroš poklonio Sindi kristale od 3.000 evra!
09.12.2013. 20:00
Izvor: Press
Uroš poklonio Sindi kristale od 3.000 evra!
Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić proslavili su na Kopaoniku sedam meseci ljubavne veze, a kaskader je svoju dragu na taj dan darivao kristalima vrednim 3.000 evra.
Zgodna Beograđanka je na poklon od svog dečka dobila "svarovski" narukvicu iz limitirane kolekcije. Trenutno najangažovaniji srpski kaskader ne želi da priča o poklonu, ali ne krije emocije i priznaje da je Sindi sasvim osvojila njegovo srce.
-Kako vreme prolazi sve smo bliži. Ivana je devojka koja mi se skroz uvukla pod kožu. Sedam meseci veze sa njom su kao najlepša bajka i rešili smo da je proslavimo na Kopaoniku u zimskoj idili - kaže Uroš.
Poklon koji je Ćertić dao Sindi kupljen je u Kijevu, što njoj predstavlja dokaz da je Uroš mislio na nju dok je snimao najskuplji ukrajinski film "The Devil Harvest", čiji budžet doseže 7,5 miliona dolara.
- Prošlog meseca smo bili razdvojeni i iako sam snimao po ceo dan užasno teške kadrove, često sam mislio na nju - priznaje kaskader koji je u ovoj godini u svoju poslovnu biografiju upisao i saradnju sa Salmom Hajek i Pirsom Brosnanom.