Vesti
Žuta štampa
POSLEDNJI BALKANSKI PLEJBOJ: Doris je pobegla od mene kod Arkana
12.12.2013. 20:00
Izvor: Kurir
POSLEDNJI BALKANSKI PLEJBOJ: Doris je pobegla od mene kod Arkana
Arkan je često dolazio kod mene u klub „Duga“. Pištolje je nosio uglavnom iza vrata, pa ih je po potrebi vadio baš u trenutku kad policija naredi „Ruke uvis“
Svega je tu bilo.
Vlada Perović, koga smatraju poslednjim balkanskim plejbojem, u emisiji „Goli život“, koja će se emitovati u četvrtak na Hepiju, otkriće mnogo toga zanimljivog. Najpre je bio menadžer Silvane Armenulić, a onda se uplašio kad su oko nje počeli da se otimaju najmoćniji čovek Jugoslavije Stane Dolanc, gradonačelnik Beograda Branko Pešić i sportski komentator Marko Marković dok se razvodila od Radmila Armenulića. Upravo to je bio izazov Lepoj Lukić da ga otme i uda se za njega. Međutim, on je rešio da lansira novu zvezdu, Cecu Veličković, koja će se kasnije udati za njegovog prijatelja iz detinjstva Željka Ražnatovića Arkana.
- Arkan je često dolazio kod mene u klub „Duga“. Pištolje je nosio uglavnom iza vrata, pa ih je po potrebi vadio baš u trenutku kad policija naredi „Ruke uvis“. Jednom je banuo sa kesom punom para i rekao da ide da kupi kuću pored Zvezdinog stadiona. Iako su tadašnje pevačice izbegavale gangstere, bio sam šokiran kad je Doris Dragović pobegla od mene baš kod Arkana - ispričao je u emisiji Vlada, koji je u braku sa Suzanom Perović.