Vesti
Žuta štampa
Željko Joksimović za Novu godinu u Kruševcu
13.12.2013. 20:00
Izvor: Press
Željko Joksimović za Novu godinu u Kruševcu
Kruševljane će u novogodišnjoj noći na Trgu Kosovskih junaka zabavljati Željko Joksimović i Mira Škorić, biće obezbeđena kuvana rakija, vino i čaj, a "Trajal" korporacija će, kao i prethodnih godina biti zadužena za vatromet.
Gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić je istakao da je u ovom trenutku iz donacija obezbeđeno tri miliona dinara, kao i da iz budžeta neće biti izdvojen ni jedan dinar jer, kako je rekao, ta sredstva su potrebnija za neke druge stvari.
I ove godine imamo podršku jednog broja naših prijatelja u organizaciji novogodišnjeg koncerta, rekao je on, napominjujući da se u centralnom gradu ovog dela Srbije očekuje da, kao i prošle godine, bude 30.000 građana na Trgu.
"Cilj nam je da što više Kruševljana bude na Trgu i da se lepo provede", istakao je Gašić u izjavi novinarima.
On je napomenuo da će pre Joksimovića i Mire Škorić, posetioce zabavljati kruševački rok bendovi, a građanima će sve najlepše u ponoć poželeti najbolji učenici osnovnih i srednjih škola, a ne političari.
Prema njegovim rečima, za doček pravoslavne Nove godine pregovara se sa Acom Pejovićem i Snežanom Ðurišić, a očekuje se i jedan gost iznenađenja.
Gašić je napomenuo da se ove godine neće trošiti sredstva za nove ukrase jer su sačuvani prošlogodišnji podsetivši da se ranije za ovu namenu izdvajalo od sedam do osam miliona.
"Dodali smo deo sredstava kako bismo pojačali rasvetu tako da ćemo proširiti svečano osvetljenje od ulice Cara Lazara do Parunovca, ali nećemo izdvajati velika sredstva kao što se to radilo ranije", prokomentarisao je Gašić.