Vesti
Žuta štampa
GRANDIOZNO: Bez Dačića kod Cece na slavi!
20.12.2013. 20:00
Izvor: Kurir
GRANDIOZNO: Bez Dačića kod Cece na slavi!
Porodično: Svetlana Ražnatović sa sinom Veljkom i ćerkom Anastasijom pripremila posnu trpezu za Dragana Markovića Palmu, Viktora Savića, Vuka Kostića, Sanju Đorđević, Žiku i Dajanu Jakšić...
Dobra domaćica.
Svetlana Ražnatović proslavila je sinoć krsnu slavu Svetog Nikolu u krugu porodice i prijatelja. Među prvima je, noseći veliki buket cveća, stigao narodni poslanik i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u pratnji supruge, dok se Ivica Dačić nije pojavio zbog poslovnih obaveza. Premijer Srbije, kako smo saznali, trenutno je u Budvi.

Riba i prebranac
Ceca je svim gostima spremila posnu trpezu, na kojoj su se našli morska i rečna riba, prebranac, sarmice s rakovima i druge đakonije.
Na adresu folk dive tokom čitavog dana stizali su buketi cveća i ikone kao darovi za srećnu slavu.

I Veljko dočekivao
Osim Palme, sa Cecom su slavili i Saša Vidić, Biljana Spasić, Aleksandra Janković, Žika i Dajana Jakšić, beogradski zlatar Nebojša Bojović, Viktor Savić, Vuk Kostić i njegova devojka Jelisaveta Orašanin, a bio je tu i pevačicin duhovnik, monah Stefan Šarić, koji je došao u pratnji Sanje Đorđević. Svoje društvo dočekala su Cecina deca, Anastasija i Veljko.