Vesti
Sport
Drinčić prvo pojačanje Partizana
20.12.2013. 20:00
Izvor: RTS
Drinčić prvo pojačanje Partizana
Nikola Drinčić, crnogorski reprezentativac i nekadašnji đak škole crno-belih, novi je član Partizana. Sportski direktor Albert Nađ najavio još dolazaka, ali i brojne odlaske fudbalera iz Humske.
Crnogorski fudbaler Nikola Drinčić postao je prvo pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku, a sa crno-belima je potpisao ugovor na tri godine.
"Drago mi je što sam ponovo došao u Partizan. Vratio sam se u ovaj klub jer želim da osvojim titulu, što do sada nisam uspeo", rekao je Drinčić na konferenciji za novinare na stadionu Humskoj.
Fudbaler sredine terena istovremeno je demantovao da je pregovarao i sa Crvenom zvezdom. On je prošao kompletnu omladinsku školu Partizana, ali je za prvi tim zabeležio samo četiri zvanična nastupa.
Iz Partizana je otišao 2006. godine, a potom je igrao za Gazijantep, Amkar, moskovski Spartak i Krasnodar. Među crno-bele je došao kao slobodan igrač, jer mu je u septembru istekao ugovor sa Krasnodarom.
Drinčić ima 29 godina, a u Partizanu će nositi dres sa brojem 20.
Sportski direktor Partizana Albert Nađ najavio je nove promene u timu šampiona Srbije.
"Verujem da je ovo samo prvi od nekoliko dolazaka novih igrača. Drinčić je veliko pojačanje za klub, vratio se u svoju kuću. Blizu smo raskida ugovora sa Đembom Đembom, a pričali smo i sa Brašancem i Volkovom. Takođe, videćemo šta će se dešavati kada su dolasci Vulićevića i Trajkovića u pitanju", rekao je Nađ.
Partizan je jesenji deo sezone Superlige završio na prvom mestu sa 33 boda, jednim više od Crvene zvezde.