Vesti
Žuta štampa
LAZIĆEVA ANA TRUDNA: Jedva čekam da postanem mama, a Darko tata!
24.12.2013. 20:00
Izvor: Kurir
LAZIĆEVA ANA TRUDNA: Jedva čekam da postanem mama, a Darko tata!
Meni jeste najbitnije da beba živa i zdrava, ali nekako priželjkujemo da to bude devojčica, izjavila je Ana
Ana Sević i Darko Lazić čekaju bebu.
Ana ne može da sakrije sreću da je zbog prinove i jedva čeka da postane majka i da uzme bebu u naručje. "Nisam želela da ništa da komentarišem dok ne budem sigurna da je sve u redu. I Darko i ja smo presrećni zbog trudnoće i jedva čekam da postanem majka, a i on ne može da dočeka trenutak kada će postati otac. Mi smo priželjkivali prinovu i baš u tom trenutku se desilo da saznam da sam trudna. Meni jeste najbitnije da beba živa i zdrava, ali nekako priželjkujemo da to bude devojčica", izjavila je Ana i dodala da su njihovi roditelji bili oduševljeni vešću o trudnoći.
"I moji i njegovi roditelji su bili presrećni kada su čuli vest o trudnoći. Oni su stalno pričali o tome kada se vidimo, tako da nisu krili emocije kada smo ih obavestili", rekla je Ana.
"Pošto želimo pravo venčanje sa lepom venčanicom, organizovaćemo ga kada se beba rodi. Ne želimo da brzamo sada, a i prosto je nemoguće da tako veliki broj ljudi okupimo za kratko vreme. Ja verujem u našu ljubav tako da papir nije mnogo bitan", rekla je voditeljka.

Darkovi priželjkuju unuka
Roditelji Darka Lazića presrećni su što će pevač postati otac i priželjkuju unuka.
"Svako priželjkuje da je prvo muško, pa tako i ja. Ali najbitnije je da je živo i zdravo, a šta bude biće", rekao je Darkov otac Milan.