Vesti
Žuta štampa
Jelena: Čupo je sjajan u krevetu!
03.01.2014. 20:00
Izvor: Press
Jelena: Čupo je sjajan u krevetu!
Pobednica pete sezone rijalitija „Farma“ Jelena Golubović još uvek sabira utiske, a svojim verenikom je oduševljena. Osim što kaže da je savršen u krevetu, voli što je zaprosio pre pobede, jer je to dokaz njegove prave ljubavi!
Jelena je u intervjuu za Kurir priznala da je bila pripita tokom seksualnog odnosa s Čupom, ali da ga je zbog kamera prekinula kad joj je bilo najlepše.

Da li si pregledala snimak vašeg seksa u štali?
- Nisam gledala. To veče je bila žurka koju smo svi čekali. Popila sam dve čaše razblaženog vina i malo me je uhvatilo jer nisam ništa jela. Pošto sam želela da radim sve seoske poslove, otišla sam sa Čupom do štale.
Meni su emocije na prvom mestu. Započeli smo taj seks i onda smo ga prekinuli jer smo se setili da su oko nas kamere. Sve što nismo mogli na imanju, nadoknadili smo u hotelu „Prestiž“ između četiri zida. Kakva sam bila na Farmi, takva sam i privatno. Ako mi je došlo nešto da uradim, uradila sam to zbog sebe, a ne zbog kamera, pa makar me to mnogo koštalo.

Kakav je Čupo u krevetu?
- Savršen je. (smeh) Malo intime zadržala bih za sebe. Ja jesam Srpkinja i mi nismo iste vere, ali to nije uticalo na naš seksualni odnos.

Da li si očekivala da će te Čupo zaprositi?
- Na Farmi sam stekla, izgleda, i verenika. Drago mi je što me je zaprosio pre proglašenja moje pobede jer to je dokaz da me iskreno voli. Čini mi se da mama nije zadovoljna i da se nije obradovala, ali videću još s njom. Normalno je da, kao i svaka majka, svom detetu želi najbolje i ona sigurno misli da je još rano i da se Čupo i ja ne poznajemo dovoljno. Ali veridba je veridba. Treba da upoznam njegove roditelje, treba da živimo zajedno. Volela bih da sa Čupom zasnujem porodicu i da se jednog dana ostvarim kao majka.

Znaš li da je Čupo hteo da skoči s mosta jer mu produkcija nije dozvolila da uđe na imanje i zaprosi te na njegov rođendan?
- Stvarno je hteo da skoči s mosta? Ma vi se šalite. U šoku sam! Videla sam da se tresao kad me je zaprosio, bila sam zbunjena, pobeda, veridba... Iskreno sam zaljubljena u njega i volela bih da probamo zajednički život.

Zašto si se stalno svađala s farmerima?
- Moj stav se nikad nije poklapao s mišljenjem mase i zato sam svima smetala. Uvek sam htela da budem posebna i da se razlikujem od ostalih. Ali ja razmišljam kao Sokrat - bolje jedan iskren prijatelj nego hiljadu lažnih. Farmeri su me na početku proglasili najomraženijom, ali nisam znala zašto. Jednom su mi stavili živo jaje u krevet, Kaća mi je bacila čizme u kanalizaciju i ja sam posle samo uzvraćala jer su me dirali.

Mnogi su komentarisali da si sledila taktiku Miloša Bojanića, da glumiš žrtvu i boriš se sama protiv svih?
- Ne smatram sebe žrtvom, niti sam glumila žrtvu. Borila sam se kao i svi ostali. Uostalom, ja sam režiser i sve sam to doživljavala kao igru. Zadržala sam duh igranja jer sam umetnica.

Kad dobiješ glavnu novčanu nagradu od 50.000 evra, na šta ćeš je potrošiti?
- Pare ću potrošiti na predstavu, istina je da sam i stan potrošila na jedan mjuzikl. Toliko volim glumu da bih i poslednjih 10 evra dala na to! A pošto sam široke ruke i svima volim da pomognem, ostatak ću verovatno podeliti.