Vesti
Žuta štampa
Ilma: Drhtim kad me Željko pohvali
10.01.2014. 20:00
Izvor: Press
Ilma: Drhtim kad me Željko pohvali
Nisam imala tremu iako sam bolesna, ali kada me je Željko pohvalio, počela sam da drhtim, kaže Ilma Karahmet.
„Ti i jelovnik da otpevaš, zvučala bi fenomenalno“, bio je komentar kojim je Željko Joksimović opisao pevanje najmlađe takmičarke „X faktora“ Ilme Karahmet (13).
Uz takav kompliment i naklonost publike ona je prošla dalje, a juče je, iako umorna posle živog nastupa i pod gripom, mala Ilma bila gošća redakcije „Blica“.
Kaže, do kraja života će pamtiti Željkove reči.
- Zadovoljna sam svojim nastupom u prvoj emisiji koja je išla uživo. Nisam imala tremu, ali kada je Željko ocenjivao moje pevanje počela sam da se tresem i drhtim. Baš kao onda kada sam prvi put nastupila na audiciji, a on mi poljubio ruku - kaže Ilma.
Ona je iz Bosne, mesta Kiseljak, došla sa ocem Dženanom koji će biti sa njom sve vreme takmičenja, dok se mama Edina vratila u Sarajevo, gde svi žive, odmah nakon njenog nastupa. O pobedi Ilma kaže da i ne razmišlja.
- Prezadovoljna sam što mi je uopšte data šansa da stojim pred žirijem kakav je u „X faktoru“. Velika mi je čast što sam imala prilike da ih sve upoznam i sarađujem sa njima. Za mene je to već pobeda.
Njena majka ponosno kaže da ipak misli drugačije.
- Nakon svih komentara i pohvala, posebno od žirija, ja verujem da je moguće da Ilma pobedi. Predviđam joj blistavu budućnost i karijeru. Cela Bosna ponosno izgovara njeno ime. Želim da svima, koji je podržavaju, bodre je i glasaju za nju zahvalim do neba - kaže Edina.
Ukoliko pak pobedi Ilma kroz smeh kaže da ne zna kako bi se snašla sa silnim novcem od nagrade.